Yeni baskalarım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

onurc98

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Kuşların Cinsiyetleri kalitesi ve maddi değerlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Gözünü kırpmış olan erkek onur biliyorum. :)

Ekli dosyalar

• IMG_0495.webp
    IMG_0495.webp
    505.9 KB · Görüntüleme: 2,043
  • IMG_0499.webp
    IMG_0499.webp
    456.2 KB · Görüntüleme: 2,097
  • IMG_0473.webp
    IMG_0473.webp
    372.3 KB · Görüntüleme: 2,068
  • IMG_0493.webp
    IMG_0493.webp
    488.4 KB · Görüntüleme: 2,063
  • IMG_0494.webp
    IMG_0494.webp
    408.9 KB · Görüntüleme: 2,001
maşaallah çok güzeller, özellikle son 2 resimdeki çok güzel. Güle güle besle.

Çok teşekkür ederim :)

kuşları güle güle beslemen dilğiyle sorduğun sorulrı tarafımca cevaplayayım :) baskaların ilk fotolardakiler yavru ama kafa kesmeleri kötü, alt resimdekilerin ise kafa kesmeleri iyi fakat kanatları sazlı baskaların kesme gaga altı dahil yuvarlrk beyaz geri kalan tüm vücut aynı renk olan kuşları makbul ve değerlidir maddi değer olarak bu tarif ettiğim cins olanları beslersen iyi olur kolay gelsin

teşekkürler siyahların hepsini vermeyi düşünüyorum yerine portakal rengi olandan alıcam.

teşekkürler siyahların hepsini vermeyi düşünüyorum yerine portakal rengi olandan alıcam.

baskaları gördüm de bence çok güzel değiller yada ben bu işi bilmiyorum yıllardır baska besliyorum

Ben süperler demedim zaten. kafa kesmesi düzgün olan 2 tane var onlarında kalan tüyleri aynı değil. Ama turuncu olan çok hoş görünüyor.

Yukarıdaki iki resim baska değil, ayrıca yazmış olduğun yazıda fiyat araştırması yapma kurallara aykırı, diğer altaki kuşlar baskadır ,kanatları beyaz olması baskanın normal kostüm özelliğidir, ucumları diğer akbaş denen baskalarla aynıdır.

Özür diliyorum. Yardımların için teşekkürler..

maşallah güzel kuşlar tüyleri kadar hayrını görürsün inşallah...

Geri