yeni başladım yardımcı olursanız sevinirim oyun kuşu hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Messi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 228

Messi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Koray korkmaz
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
Selamlar saygılar herkese yeni üyeyim
Emeği geçen herkese teşekkür ederim öncelikle
Bı kaç konuda bilgi verir misiniz acaba üstadlarım
1. Bir çift oyun kuşu aldım kaliteli yer kuşu ben çatıda besliyorum çatıya alisirlarmi acaba
2. Yavruları oldu yeme düştü anne baba yer kuşu olduğu için kaçar diye korkuyorum uçurmaya ama yavruları uçurmaya başlasam sorun olurmu oyun ve performans olarak yada yavrular kacarmi acaba nasıl bir yol izlemem lazım ustalarım
3. De bendeki kuşlar boz dumanlı kirli ak kuyruk hangi kuşlarla eşleme doğru olur
En iyi kuşlar almak için kupa kusi diye tabir edilen kuşlardan yetiştirmek için gerçi kupa almak kolay değil bilincindeyim en kaliteli oyun kuşu nasıl yetiştirin acaba

Kuşlarınız çatıya alışacaklardır. Yavru kuşlar birden bire çok uzun süre uçmazlar, öncelikle etrafı tanımaya çalışırlar sonrasında yavaş yavaş uçuş sürelerini artırırlar. Anne - Baba için birşey diyemem eski yaşadıkları yeri görürlerse gidebilirler ancak yavru kuşlar senin kümesinden başka yere gitmezler. Eşleştirme ve yarışmalar için şu an çok yenisiniz biraz zamana bırakın...

Kuşlarınız çatıya alışacaklardır. Yavru kuşlar birden bire çok uzun süre uçmazlar, öncelikle etrafı tanımaya çalışırlar sonrasında yavaş yavaş uçuş sürelerini artırırlar. Anne - Baba için birşey diyemem eski yaşadıkları yeri görürlerse gidebilirler ancak yavru kuşlar senin kümesinden başka yere gitmezler. Eşleştirme ve yarışmalar için şu an çok yenisiniz biraz zamana bırakın...
Teşekkür ederim forum hakkaten çok kaliteli insan larla dolu

Kuşlar Ankara dan geldi ben İstanbul dayım yer kuşu çatıya alismaz diyenler var da kafam karıştı

Kuşlar boz dumanlı kirli ak kuyruk çıkan hiçbir yavruyu birbirine eş yapmicam alt üst yumurta da olsa kaliteli oyun kuşu tabiri caizse kupaci kadar kaliteli olmaları için hangi cins kuşlarla eşleme yöntemi doğru olur ona göre bir çift kuş daha alicamda yardımcı olursanız memnun olurum tecrübem yok da

Geri