yeni başladım yardımlarınız lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MetinOzzaim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 553
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
metin özzaim
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
arkadaşlar ben kocaelinin akmeşe köyünde yaşıyorum aslında tam olarak köy denemez yolun üstünde bir site ve güvercin beslemek istiyorum.Arkadaşlarımdan 2 adet miski 1e 1d 2 adette arap buldum.Kümes konusunda ise 5 adet palet, kontroplak ve köpük kullanarak yapmayı planlıyorum anlıcağınız gibi 4 adet paleti zemindeki paletin üstüne montalıyıp kontroplakla sarıcam içli dışlı arasında ise köpük olucak sıcaklığın korunması için sinek teli ile kapalı bir pencere ve kapı olucak. Hırsız vb sorunlar yok sitede 1 tane kedi var ve arada bir atmaca geliyor ama çok nadir. akşamları baykuş eksik olmaz.Benim sorunum ise zaman ben öğrenciyim ve hafta içi pekte zamanım olduğu soylenemez.Sabahları 7de çıkıp akşamları 6:30da geliyorum.Cumartesi pazar günleri sürekli müsahitim.Hafta içi yemleme sorunu olmaz ancak uçurma imkanım yok. bu durumarda beslemek mantıklı olurmu.

kardeşim kümesi terasamı yoksa bahçeyemi yapıcaksın eğer bahçeye yapıcaksan en iyi uygun olanı tuğla ile yapılıp olabildiğince geniş olanı sağlam(demir)kapı olanı makbuldür hiç açık yer kalmıcak sağlam pencereli olmalı bnce sansar kesi saldırılarına karşı savunmalı bir yer yapmalısın sonnra üzülmemk için kuş konusunda ise bişi diyemem sana keyif meselesi beğendiğin cinsi beslersin zaten hadi kolay gelsin şimdiden (kedi bi tane olsada dış tehlikeleri gözardı etmemek gerek)

teşekkürler kümes 2 tarafı açık balkonda durucak sağlamlık konusunda sitede bir araştırma yapmayı planlıyorum. Asıl takıldığım yer bu zaman sınırlamaları önemli bir problem oluştururmu söyeldiğim gibi hafta içi yemleme ve sulama hariç bir işlem yapabilecek durumda değilim.Uçurma ve temizlik gibi işleri hafta sonuna bırakmak zorundayım.Asıl olarak merak ettiğim bu konudaki yorumlarınız.

şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri