kuşlarısewiyorum
Üye
- Ad Soyad
- Barkın KÜÇÜKSÜRÜCÜ
- Meslek
- ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Arkadaşlar hayvanlara çok meraklıyım.Şuana kadar beslemediğim hayvan kalmadı şimdide güvercinlere kafayı taktım.Güvercinler benim için vazgeçilmez bir tutku.Şimdi kafama takılan bazı sorular var.
1-Yuvam 2m uzunluğunda 2.10 m eninde ve 1.50 cm derinliğinde.Bir kuş için ayrılan yer 35 uzunluk 40 en ve 40 cm derinliğinde.24 kuş baındırıyor.Yuvalardan geriye kalan kısım 1.10 cm.Geniş geniş dolaşabilecekler.Yuva boyutlarım böyle.2 yuva arasında takıp çıkarılabilecek bir aparat olacak.Yani bir çift için 70.40.40 olacak.2 yuva arasındaki tel takılabilecek.Yuvalar kapaklı olacak.Yuva projem böyle.
2-Şimdi üretim yapmak istiyorum.
a-Her yuvada yumurtlama kabı olmalımı.
b-Kendileri çiftleşirler mi?Çiftleşirlerse ne yapmalıyım?Çiftleştikten sonra direk kendileri yuvaya giderler mi(yumurtlamak için)
3-Tüy dökümü nedir.
4-Güvercinler ne zaman çiftleşir.Bir zamanı var mı?
5-Yumurtladıktan sonra erkek yanında durmalı mı?
6-Yumurtlayacaklarını nasıl anlarım.
1-Yuvam 2m uzunluğunda 2.10 m eninde ve 1.50 cm derinliğinde.Bir kuş için ayrılan yer 35 uzunluk 40 en ve 40 cm derinliğinde.24 kuş baındırıyor.Yuvalardan geriye kalan kısım 1.10 cm.Geniş geniş dolaşabilecekler.Yuva boyutlarım böyle.2 yuva arasında takıp çıkarılabilecek bir aparat olacak.Yani bir çift için 70.40.40 olacak.2 yuva arasındaki tel takılabilecek.Yuvalar kapaklı olacak.Yuva projem böyle.
2-Şimdi üretim yapmak istiyorum.
a-Her yuvada yumurtlama kabı olmalımı.
b-Kendileri çiftleşirler mi?Çiftleşirlerse ne yapmalıyım?Çiftleştikten sonra direk kendileri yuvaya giderler mi(yumurtlamak için)
3-Tüy dökümü nedir.
4-Güvercinler ne zaman çiftleşir.Bir zamanı var mı?
5-Yumurtladıktan sonra erkek yanında durmalı mı?
6-Yumurtlayacaklarını nasıl anlarım.