yeni başlayan bozduman benekli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sembol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

sembol

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muharrem
Meslek
serbes
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]video/xsnp2j_yeni-baylayan-bozduman-benekli_animals[/dailymotion]

Cok tşk ederim.iyi seyirler bi arada.

sırtına, ayaklı oynayan bir kuş.. her ne kadar tarzım olmasa da bu tarz kuşlar bol taklalı uzun fişekli oynarlar.. maşallah güle güle uçurum..

Maşaallah, oyuna gelişi alçalması güzel, mesafede iyi, seside yerinde, tek kusur oyuna başlarken ayağını göstermesi, ama diğer artıları o kusuruda kapatıyor. Ben beğendim güzel kuş, emeğinize sağlık, güle güle besleyin.

maasallah çok hos bir kus biraz antreman eksigi var gibi daha süratli olur diye düşünyorum saygılar.

Yorumlarınız icin cok tşk ederim kuş bir haftadır tekte daha antramanını almadığı doğru canlı seytretmesi cok keyifli deparı cok kuvetli.herkese saygılar

maasallah tekrar zannedersem sanayimi burası ses var ama kuş cesaretli ürkmüyor semt neresi ostıme benziyor güzel kuş tüyü kadar ömrü olsun saygılarımla.

filo' Alıntı:
sırtına, ayaklı oynayan bir kuş.. her ne kadar tarzım olmasa da bu tarz kuşlar bol taklalı uzun fişekli oynarlar.. maşallah güle güle uçurum..

ahmet ciğerim oruçluyken mi izledin ne yaptın ne ayağı ne sırtı :)) ilk seferinde hamlığından bi an ayak gösterdi onun haricinde başından sonuna omuzuna oynadı be kardeşim :))

bana göre kalkışıyla gelmesıyle fişeğiyle sesiyle taklasıyla inişiyle tam hazır olmamasına rağmen benim diyen kuşçuların % 99 unda olmayan bir kuş, emeğinize sağlık ben beğendim, ufak tefek kusurlar vardır illaki de o kadarı kadı kızında da olur, selamlar...

Maşallah ilerleyen zamanlarda inşallah daha iyi olur. Renk olarak da en sevdiğim kuşlardan oyunu da güzel olunca uçurmak ayrı bir keyiftir. güle güle uçrun ve besleyin.

S A MASALLAH ADASIM ÇOK BEGENDİM EN BEGENDİGİM TARAFIDA RÜZGARI İYİ KULLANMASI VE YER HAKİMİYETİ TABİKİ EKSİKSİZ KUS YOK SANIRIM TAM PERDAHINI ALMAMIS DÜZENLİ BİR KAÇ UCUMLA ÇOK DAHA GÜZEL OLUR SON GÜNLERDE İZLEDİGİM EN GÜZEL KUSLARDAN BİR TANESİ EMEKLERİNİZE SAGLIK ALLAH DAHA İYİLERİNİ NASİP EDER İNSALLAH PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Maşallah Muharrem Ağabey,
Çok güzel bir kuş yetiştirip,uçurmuş ve kaydetmişsiniz.
İnşallah antrenmanını aldıkça daha da iyi olur.
Yetişmesinde ve bizlerin de seyretmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Güzel günlerde uçurmanız temennisiyle...
Khalid

Selamun Aleyküm
Maşallah kuş hedefine güzel oturuyor,düzgün ve taklalı kaldırıyor biraz antrman eksikliği olabilir emeğinize sağlık olsun güle güle besleyin ALLAH CC kazasız belasız uçurmayı nasib etsin,ayrıca paylaşım için de çok teşekkür ederim.Selamlar

maşallah dediğiniz gibi canlı izlemek daha keyiflidir. ben çok beğendim . hedefine gelirken ve kaldırırken insana zevk veriyor. o kadar konacağı ürkeceği yer varken öyle gelmesi ve yerine inmesi çok güzzel . benim nazarımda bu kuş ahlaklı bir kuş . oyun ahlakı olan kuş benim her zaman tarzımdır. güle güle besleyin . emeklerinize sağlık

Slm. Degerli kus sever arkadaşlar herkese güzel yorumları icin ayrı ayrı tşk ederim . En kısa zamanda daha güzel uzun fişekli vdiolarını koyacam. İşlerimin yogunlugundan kusu biraz ihmal ediyorum.Ankaradan saygılar..

Maşallah güzel hayvan o gürültü patırtı içine oldukça şamatalı kanat sesi de var .. Allah ağız tadı versin.selamlarŞEREF

kusun masalahi var dalısı gıdısı cok ıyı allah kazasız belasız ucurmak nasıp etsın

alidemirsmm' Alıntı:
filo' Alıntı:

ahmet ciğerim oruçluyken mi izledin ne yaptın ne ayağı ne sırtı :)) ilk seferinde hamlığından bi an ayak gösterdi onun haricinde başından sonuna omuzuna oynadı be kardeşim :))

bana göre kalkışıyla gelmesıyle fişeğiyle sesiyle taklasıyla inişiyle tam hazır olmamasına rağmen benim diyen kuşçuların % 99 unda olmayan bir kuş, emeğinize sağlık ben beğendim, ufak tefek kusurlar vardır illaki de o kadarı kadı kızında da olur, selamlar...

Maşallah.. Muharrem abi iyi günlerde uçursun..

Cok tşk ederim daha güzelleri güzel arkadaşlara nasip olsun.

Maşallah,çok keyifli,güzel bir kuş.Emeklerinize sağlık.

muharrem abi ben gürkan zalımın kızı harbi ne oynadı tüm türkiye ye izllettirdin darısı aynı ağız bacısını da ben uçuracam :))emeğine yüreğine sağlık iyiki başımızdasın abi canlı izlemesi daha başka idi..

tşk ederim gürkanım sendeki yavrunun tüğ sıkıntısıda olmayacak dilerim daha güzel olur keyifli ucurmalar.iyi bayramlar bu arada.

abi senin boz benekli yavru teke bindi videosunu paylaşsak arkadaşlar seyretse nasıl olur türkiye senin kuşlarını görsün kuşun nasıl oynadığını bilsin lafla sözle kuş anlatılmaz video çekimi yapalım benim kümesin reklamıda olur:D

slm gürkanım uygun bir zaman bulursak cekelim.

Masallah abi Guzel fisekliyo, TÜyü kadar ömrü olsun. Bu arada Ostimde mi ucuruyonuz abi? kenan abi var orda da oda ucuruyo tanırmsın eger ostimdeysen.

tamam muharrem abi nasıl dersen kuş var sende no problem bu kadarda kalite gerçekten yakışıyo abi sana helalin var görüşmek dileğiyle hoşçakal imparator:)

yarın öğleden sonra izleyelim ucrmadan haber ver.

Geri