yeni başlayan erkek yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan çanakkale boğaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Aynı benim kuşçuluğum gibi oda yeni. hayatında yaptığı ilk seferi.Kameranın şarjı bitince yarım kaldı.bunun gibi 6. 7 sefer yapıp indi.şu anda biraz durgun 1 2 yapıp iniyor.Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.çanakkale bigadan selam olsun herkeze.

ikinizde zamanla ustalaşırsınız inş. 6 7 yapıyordu şimdi 1 2 yapıyor dediniz.. kuşunuz kızmıştır,karnı ağrıyordur, soğuk almıştır, rüzgar yemiştir,yeri geniş gelmiştir, çok aç veya çok tok uçuruyorsunuz dur veya kuşunuz mevsimlik kuştur.. hangisi acaba birçok nedeni olabilir..

teşekkür ederim şeref kardeşim.inşallah olur emekle oluyo bu işler zor gerçekten

ahmet kardeşim bilgiler için sağolasın.dediklerinin hepsi olabilir.kuşu bozacam diye korkuyorum.daha 1. teleğini düzdü.ince tüydede olabilir.zaten şu ince tüy olayını çözemedim.görmeden olmuyor.çok yavru bozdum ince tüy yüzünden.

maşallah güle güle besle.

Kuşçuluk sabır işidir bir kuştan ilk uçuşunda çok şey beklemek kuşada haksızlık olur.

Nasılki çayın bile demini alması için çayına göre15-20 d.k bekliyorsak kuşunda uçtukça demlenmesi lazım.

Uçtukça güzelleşir,üstüne koyar.

Güle güle uçur,sağlıklı kümes ve kuşların olur inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

metin kardeşime teşekkür ederim.sendende bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz.çok sağol.sıkışırsam sorarım yine bişeyler artık:):):)

Geri