Yeni Başlayan Miski Yavru(2012 Yavrusu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caoudillismo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak mutlu
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
6 günlük antramanlı iyi bir başlangıç anne babasının eşleştirmesine güvendiğimiz bir yavru...Uzun giden 5 taklalı erkek çakmaklı dişisi çok alcağa giren 7-10 taklalı dişi miski çıkan yavru boz miski 3 aylık...Ekelerde taban taklası yoktur,yavrudada yok.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LWlKc7305dE[/youtube]

Maşallah diyelim ve konuya başlayalım ,bu kuşta umut var belli edio bişey demek için erken çünkü ipler seninde sen antremanı düzgün verirsen hayvan yapar istediğin oyunu

tşkler yorumun için işlerimden dolayı zaman zaman emek verdiğim kuşlarımı arkadaşlara hediye ettim şimdi ise istikrarlı bir şekilde besleyemiyorum bu güzelim hayvanları... iyi kuşu bulmak artık zorlaştı bulduklarımın içinde en iyi eşleştirmeyi yapıp iyi bir kan elde etmeye çalışıyorum... yerim kuş uçurmaya musait olduğu için antreman sıkıntım yok 5.30 da kalkıp ucururum yavruları hedefe oynamaları için gerekli özeni gösteririm gerisi artık kuşun kanına kalıyor...

Selamlar ;
Allah güle güle uçurmak lazım .Umarım herşey gönlünüzce olur.

Maşallah güzel başlamış, ilk fişeği kısmen burgulu gitti , şahsen tercih ettiğim bir fişek türüdür, düz fişeğe göre seyir zevki daha fazladır.
Güle güle uçurun inşallah.

yorumlarınız için tşkler...Emek veriyoruz inşallah karşılığını alırız hepimiz

Maşallah,umarım daha iyilerini'de yapar.Saygılar.

Geri