Yeni Başlıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gny123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gny123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
.........
Meslek
.........
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Selamlar güvercin sever arkadaşlar. Ben yeni başladım elimde 2 çift adana var. Besleme konusunda bilgim var. Benim öğrenmek isdediğim bu kuşları nasıl eğiteceğim. Parlağa duyarlı değiller. Yükselmede problem yok fakat 2 defada geliyorlar yani yarı yolda duruyor ve 2 dalmada geliyorlar. Eğitimi hakkında bilgilerinizi bekliyorum.....

Saygılar

Deneyimli arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.. Kıbrıstayım ve burda bu kuşları eğiten falan görmedim...

Maverdi

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0063.webp
    Fotoğraf0063.webp
    108.3 KB · Görüntüleme: 1,192
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0064.webp
    Fotoğraf0064.webp
    110.4 KB · Görüntüleme: 1,321
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0075.webp
    Fotoğraf0075.webp
    119.9 KB · Görüntüleme: 1,271
.

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0068.webp
    Fotoğraf0068.webp
    97.6 KB · Görüntüleme: 1,317
Maverdi

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0071.webp
    Fotoğraf0071.webp
    111.4 KB · Görüntüleme: 1,254
Yardım edecek yetiştirici yok mu....

eĞİTİMİNİ ANLATSAKDA EGITECEK KUS YOK ELINDE ARKADASIM. AYRICA CAYMANIN EGITIMLE ALAKASI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM KUSUN KANIYLA İLGİLİ BİR OLAYDIR. SAYGILARIMLA.

adana kuşundan pek anlamam ama genel olarak eğitim için kuşların kanatlarını makasla eğer yabancıysa kuşlar şuanki yerlerine, yavru al aldığın yavruları uçur günde iki sefer antreman yaptırman yeterlidir die düşünüyorum.

Yardımınız için teşekkür ederim. Yetiştirme ile ilgili bi kaç püf noktası öğrenmek isderim. Hem başka cins güvercini kafese koymam doğru mu? Saygılar

aqa baya oolmuş ama yazalı ben yine solim senin bir tane para kıyıp öncü almak zorundasın bi kere öncüyle bu kuşları uçur ama asıl amacın bu kuşlardan yavru almaktır bunlardan yavru al bunları sat yine yavru al uuçmayı öğrendikten sonra öncüye bırak kuşları sen dişiyi bıray yere parlağı çek öncüyle birlikte muhteşem dalış yaparlar tabiki biraz zmn alır solediklerim birde öncüyü alırken eşini beyaz paçalı seç daha iyi olur((BENDEDE ÖNCÜNÜN YAVRULARI OLDU NASIL OLACAK BİLEMİOM :D)))

saol kardeş ilgin için. uçuramıyorum zaten şimdi bir illet var başımda salmonella diye bir hastalık. onunla uğraşıyorum şimdi...

Geri