Yeni beslemeye başladık bi bakarsanız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeşiktAşk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eyüp ayhan
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
öncelikle Selamün Aleyküm.aşagıdaki kuşlar filo olarak uçarmı bu işe yeni başladık ne almalıyız kuş olarak napalım bi kol atarsanız sagdaki kasanın üzerinde duran 2 kırma dönek eşler bide o tepeli mavi ile beyaz eşlermiş bunları ne zaman uçurmalıyız yuvayı nasıl düeltelim yuvayı dahada büyütücez bide çatı kapalı üserisi büyük bir üçgen açıklık var pencere yeri ama ppencere takılmamış büyük bi yer önü açık üstteki tip yuvaya çok sadık o uçup geliyor ama dediigim gibi bi kol atıp bilgilendirirsiniz yeniyiz bu cinslerde çok eskiden besliyordum filo olarak ve açık damda besliyordum memelekette burda bu şekilde hiç beslemedim kuşlar bunlar

Valla ben orjinal ırk olarak sadece sinekli sabuniyle bango var diğerleri benim bildiğim kırma

Ortada kasanın üstündekiyle onun hemen altındakinin düz beyaz tip ama dönekler dediğiniz gibi kırma..

döneklerin dönmesini istemiyorum saten biz filo gibi uçurmak istiyoruz bide o 2 tip dişi galiba siyah olan taklacıymış sanırım hani bunları filo olarak uçurubilirmiyiz ?? başka ne almalıyız kuş olarak bunların yanına kümes dişi doldu :D

kardeş filo gibi uçurmak istiyosan posta besliceksin dönmesini istemiyorsan neden dönek alıyorsun

dönekler yüksek uçucu sanıyordum ayrıca bu kırma dönekler dönermiki ??

Ben yerinizde olsam filo kuşu olarak posta ve baska beslerdim.

Bende zaten baska almayı düşünüyorum . Yorum için teşekkürler..

Geri