Yeni Beyaz Basık Tepem...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Kümesime yeni gelen beyaz basık tepe taklacımın resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Kuşu bi abim taklacıları sevmediği için verdi. Kuş çok iyi olduğu için kanatlarını makaslamış. 2 kanatta da en büyük 2 telek kalmış. Kuş o halde evde takla atıyor. Ama kanatlarını çektim. Çünkü bana göre taklacı kuş devamlı havada olmalı (tabi hava şartları müsaitse (: ).. Bu arada kuş tüyde olduğu için tepesi fazla güzel değil ama tüyden çıkınca düzelir heralde.. Kuş bence erkek ama emin değilim. Cinsiyet konusunda da anladığınız kadarıyla bişeyler yazarsanız çok sevinirim... Kat kat iyileri sizlerde olması dileğiyle...

..........SİNAN ÖZTEKİN............

Ekli dosyalar

• IMG_0850.webp
    IMG_0850.webp
    702.9 KB · Görüntüleme: 1,394
  • IMG_0851.webp
    IMG_0851.webp
    659.2 KB · Görüntüleme: 1,344
  • IMG_0852.webp
    IMG_0852.webp
    809.6 KB · Görüntüleme: 1,351
..........SİNAN ÖZTEKİN..............

Ekli dosyalar

• IMG_0853.webp
    IMG_0853.webp
    714.1 KB · Görüntüleme: 1,372
  • IMG_0854.webp
    IMG_0854.webp
    766.3 KB · Görüntüleme: 1,371
  • IMG_0857.webp
    IMG_0857.webp
    962.4 KB · Görüntüleme: 1,293
sinan kardeşim maşallah güle güle besle yavrular al ve bol bol taklalar attır =)

Eyvallah kardeşim... İnşallah kat kat iyisi sanada nasip olur...

........SİNAN ÖZTEKİN........

jaguares' Alıntı:
hayırlı olsun kazasız belasız beslemen dileğiyle

Eyvallah saol... Daha iyilerinin sizlerde olması dileğiyle...

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

maşallah güle güle besle

eminaklan7' Alıntı:
maşallah güle güle besle

Eyvallah abi beğendiğinize sevindim...

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

Selamın aleyküm sinan kardeşim MAŞALLAH güzelimiş kuş kafa olarak erkek olmalı kanadını cektiğine iyi yapmışsın fakat sende bilirsinki kanadı cekilince oyunu bozar artık mevsim hava şartları müsait olunca ucurursun buşekilde oyununu alıp seni tatmin edecek oyun cıkarması dileğimle sağlık vede esenlikler dilerim

selamunaleykum
masallah guzel hayvan tekmi ayni soydan birde es bulsaniz bence daha guzel olur huzurla guzel gunlede beslemenizi dilerim
saygilarimla ferhat

selamun aleyküm sinan kuş güzele benziyor takım yap güle güle besle hayırlı olsun

Yok basık değil '' daha çok kırma perçem'', ancak kostümden çok oyunkuşu sanki .. sağlıklı günleyinde besleyin .. selamlarŞEREF

40TİLKİ' Alıntı:
Selamın aleyküm sinan kardeşim MAŞALLAH güzelimiş kuş kafa olarak erkek olmalı kanadını cektiğine iyi yapmışsın fakat sende bilirsinki kanadı cekilince oyunu bozar artık mevsim hava şartları müsait olunca ucurursun buşekilde oyununu alıp seni tatmin edecek oyun cıkarması dileğimle sağlık vede esenlikler dilerim

Banada erkek gibi geliyor ama kuş tüyde falanda olduğu için canlı değil belli etmiyor şimdilik... Kanatlarını çekmeyi hiç sevmiyorum ama çekmeye mecburdum... Makaslı haldeydi... Hele bi yaz gelsin İnşallah açarım oyununu... Bu arada yorumun için çok teşekkür ederim...

.......SİNAN ÖZTEKİN..........

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
masallah guzel hayvan tekmi ayni soydan birde es bulsaniz bence daha guzel olur huzurla guzel gunlede beslemenizi dilerim
saygilarimla ferhat

Kuş malesef tek... Ona uygun eş bulmaya çalışacağım ama tabi aynı soydan olmayacak... Çünkü kuşu aldığım abide kuşu yakalamış... Dişi olsaydı bende bi tane beyaz ön tepe vardı ama galiba erkek...Umarım uygun bi eş bulabilirim..

........SİNAN ÖZTEKİN........

kuscuemin' Alıntı:
guzel beyazlar güle güle besla

Saol abi. Kat kat iyileri sizlere nasip olur inşallah...

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm sinan kuş güzele benziyor takım yap güle güle besle hayırlı olsun

Aleykümselam Saim abi... Bakalım inşallah güzel bi dişi bulabilirsem eş yapacağım...

............SİNAN ÖZTEKİN............

şeref' Alıntı:
Yok basık değil '' daha çok kırma perçem'', ancak kostümden çok oyunkuşu sanki .. sağlıklı günleyinde besleyin .. selamlarŞEREF

Bana basık tepe gibi geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin Şeref abim... Kuşda iyi oyun var sanırım... Bakalım uçurunca herşey anlaşılır... KAt kat iyileri sizlere nasip olur inşallah....

.........SİNAN ÖZTEKİN........

sinan arkadaşım kuş güzel eyvallah ama kuşun tepe alttan geliyo yani kırma benim bi abimdeen duyduklarıma göre tepeli kuşlarda tepe alttan gelmiyecekmiş ne kadar doğrudur bilemmem ama güzelmiş güle güle besleyip uçuurursun inşallah saygıalr :slm:

zirvede' Alıntı:
sinan arkadaşım kuş güzel eyvallah ama kuşun tepe alttan geliyo yani kırma benim bi abimdeen duyduklarıma göre tepeli kuşlarda tepe alttan gelmiyecekmiş ne kadar doğrudur bilemmem ama güzelmiş güle güle besleyip uçuurursun inşallah saygıalr :slm:

Eyvallah bilgilendirdiğin için sağol. Ama zaten benim için kostüm o kadar da önemli değil ben kuşumun iyi oyun yapmasını isterim. Tabi kostümüde çok kötü olursa işi bozar ama bu kadar ayrıntıya dalmam...

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

Güle güle besle kardeşim.Bence kuşun dişiye benziyor.o yüzden hemen bir erkekle eşleştir.madem kanadıda çekik eşleştirdikten sonra uçurmanı tavsiye ederim....

captainfree' Alıntı:
Güle güle besle kardeşim.Bence kuşun dişiye benziyor.o yüzden hemen bir erkekle eşleştir.madem kanadıda çekik eşleştirdikten sonra uçurmanı tavsiye ederim....

Ağzınızdan bal damlıyor :ckmk: , inşallah dişidir ama bana erkek gibi geliyo.. Kanadı çekik olduğu için kuş belli etmiyor şimdilik cinsiyetini.. Ama inşallah dişidir, güzel yorumunuz için teşekkür ederim...

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

kuş güzel umarım daha güzelleri nasip olur

kuş görünümüne göre erkek ama tam net söleyemeyiz bazı dişilerde öle gözükebiliyor..

ReplaXX' Alıntı:
kuş güzel umarım daha güzelleri nasip olur

kuş görünümüne göre erkek ama tam net söleyemeyiz bazı dişilerde öle gözükebiliyor..

Teşekkürler... daha iyileri sanada nasip olur inşallah... Bu gün biraz izledim kuşu: izlenimlerime göre malesef ERKEK...

Geri