Yeni bir başlangıç için.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cengafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cengafer

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cenk Zafer
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Merhabalar adım Cenk. Gaziantep te ikamet etmekteyim ve sınıf öğretmeniyim. Güvercine merakım 10 yaşından beri gelmektedir. Kısaca anlatmak gerekirse; amcamların damında izin alamadığım için, arkadaşların damında bana ait olmayan kuşların acısıyla seneler geçirip, bir damım olmasını umut ederken yaşımızın 29 olmasına kadar dayanan ve 4 duvar arasında(apartman dairesinde kiracı) hala bir ümit bekleyen kuş besleyebilir miyim acaba diye ümitlenen evli, güleryüzlü biriyim:) Daha içimi dökerdim de kelimeler kifayetsiz:) Forumu biraz okudum seviyeli bir yer olması hoşuma gitti. Çalışmalarınız, üyeler ve dostluk süper. Emeği geçenlere teşekkürler. (Balkon resimlerini Soru-Cevap bölümüne atacağım, kiracı biri için belki en azından 4-5 tane güvercin besleyebilirim)

Öncelikle hoş geldiniz.Kariyer sahibi ve gençlerin geleceğini yönlendiren ve gençlere her türlü yardımseverliği yapan birisi olarak şahsen sizinle gurur duyuyorum.Bu konunada sizi tebrik ederim.

Kuş besleme hevesi , sizinde dediğiniz gibi zaman geçer ama güvercin hevesi ve güvercin sevgisi bazı güvercinsever dostlarımızda geçmiyor (: Ne mutlu ki onlara (:

Apartman dairesinde kuş beslemeye gelince , balkonunuzda mardin gibi yukarıya değilde , rahat uçabilen kuşlar besleyebilirsiniz.Ve bu sitedede balkonda güvercinsevgisini yerine getiren bir çok dostumuz mevcut.Onların daha kapsamlı bir şekilde hangi türleri besleyebileceğiniz ve balkona nasıl alıştıracağınız konusunda gerekli bilgileri vereceğine eminim.

Tekrar hoşgeldiniz.Keyifli zaman geçirip , sağlam dostluklar kurmanız dileği ile...

Teşekkür ederim. Gayet kaliteli ve güzel bir mesajla karşılamışsınız beni tekrar teşekkür ederim. Mesleğim icabı bir insanı kendime alıştırmak nasıl hoşuma gidiyorsa, bir güvercini de evime alıştırmak o kadar hoşuma gidiyor. Birazdan resimleri koyayım ev balkon ve çevresinin. Çalıştığım yer eski müstekil evlerin olduğu ve benim büyüdüğüm yerlere benzeyen yerler. Bazen ders anlatırken isimlerini hala unutmadığım güvercinleri havada görünce içim bir garip oluyor. Diyorum ki kendi kendime damdaki kişi acaba mutlu mudur benden şu an diye. İyice duygularım arttı gibi:) Ama gel görki çocukluğumuz çok güzeldi. Şimdi sağ sol arka ön her yer duvar. Acaba pes mi etmeliyim bilmiyorum:( En iyisi resimleri koyayım da bitsin işkence:)

Rica ederim.İnsan sevdiklerinden nasıl vazgeçemiyorsa , güvercinlerde artık insanın bir hayatının parçası oluyor.Ama şuna eminimki siz en iyisini yapmışsınız.Çünkü insanın hayatında önce bir mesleği olmalı.Mesleği elinde olan kişi daha sonra heves ettiği ve yapmak istediği her şeyi yapar.Ne mutlu ki sizde şu anda çok güzel yerdesiniz.Allah mutlu mesut ve daim etsin mesleğinizi.Onlarda damdaki mutlu kişilerse , sizde kuşlarınızı temin edip alıştırdığınızda balkondaki mutlu kişi olursunuz (: Yıllarını okumaya vermiş siz pes etmekten bahsediyorsunuz (: Bence siz ve pes etmek birbirinden çok fazla uzaklar (: En yakın zamanda istediğiniz kuşlara kavuşursunuz buna da ben eminim (:

Valla gaza geldim desem yeridir. Çevremde kime bu konuyu açsam " kuş bize göre değil, insanla hayvan aynı yerde olamaz..." gibi yorumlarla bütün hevesimi kırdı. Soru - Cevap kısmında galiba resimlerimle siz de bana hak vereceksiniz. Şu an ekledim.Akıl diyor çek krediyi al damlı bir ev gerçi, o da kalmadı, o tür evlerde yıkılıyor buralarda:(

Tabiri caizse ne hayvanlar , insana benzeyen , bizimle yaşayan (: .Güvercinin neyi varmışta insanla bir olamıyormuş ? Bir çok insandan daha iyi dosttur hayvanlar.Bir tek pisliği var , bunada gülü seven dikenine katlanır diyip işin içinden çıkabiliriz (: Şahsen ben güvercinlerimi uçurup izlediğimde günün bütün yorgunluğunu , stresini atıyorum. Ve kafam çok rahat oluyor.Yeri geliyor konuşuyorum sessiz sessiz dinliyorlar.İnsanlar ne kadar dinler bizim derdimizi sessiz sedasız (:

Çok doğru nokta ama gel de bunu anlat duygusuz insanlara. Sizinle tanışmak çok hoş. Diğer soru da kafamda çözülürse tamamdır:)

cengafer' Alıntı:
Merhabalar adım Cenk. Gaziantep te ikamet etmekteyim ve sınıf öğretmeniyim. Güvercine merakım 10 yaşından beri gelmektedir. Kısaca anlatmak gerekirse; amcamların damında izin alamadığım için, arkadaşların damında bana ait olmayan kuşların acısıyla seneler geçirip, bir damım olmasını umut ederken yaşımızın 29 olmasına kadar dayanan ve 4 duvar arasında(apartman dairesinde kiracı) hala bir ümit bekleyen kuş besleyebilir miyim acaba diye ümitlenen evli, güleryüzlü biriyim:) Daha içimi dökerdim de kelimeler kifayetsiz:) Forumu biraz okudum seviyeli bir yer olması hoşuma gitti. Çalışmalarınız, üyeler ve dostluk süper. Emeği geçenlere teşekkürler. (Balkon resimlerini Soru-Cevap bölümüne atacağım, kiracı biri için belki en azından 4-5 tane güvercin besleyebilirim)
Hoş geldiniz Cenk Hocam,
Pek çoğumuzun başından geçen şeyleri anlatmışsınız, hakikaten kelimeler kifayetsiz kalıyor bazen...
Forumla ilgili iltifatlarınız da sizin bakış açınızın güzelliği.
Kuscular.org inşallah güzel vakit geçirmenize ve yeni dostluklar edinmenize vesile olur.
Selamlar
Khalid

Geri