Yeni Bir Görsel Kelebek Yarısmasına Ne dersiniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Uzun Zamandır yoktum, simdi bir muddet girme imkanım oldu, bu amacla tekrar KELEBEK bolumune ozel bir yarisma duzenlemek istiyorum, 10 Adet Olumlu Yorum Geldigi Zaman yarismayi duzenliyecegim.
Su an yonetici degilim, fakat nazimin gectigini bildigim icin Admin'e sormadim, oda gorusunu bildirirse sevinirim.

bence çok iyi düşünmüşsünüz.güzel bir yarışma olur.

Uzun süredir yapılmıyordu yapılması iyi olur

cok iyi olur

güzel olur gözlerimizin pası silinir

:heyo: HERKEZE MERHABA BUNLAR DA BIZDEN OLSUN SELAMLAR ASLANBAS KARABAS KELEBEKRERIM (tarih yanlis 2011 olmasi lazim) :heyo:

çok iyi olur güzellikleri paylaşmak lazım

tuy zamani geliyor ama yinede guzel olur

aynen.

Admin Arkadasimiz OKEY verirse ALLAH'in izni ile yarismayi baslatabiliriz.

Telkuyruklarımdan birkaçı.(Yarışma Öncesi idman) :slm:

Ekli dosyalar

• 100_0619.webp
    100_0619.webp
    97.8 KB · Görüntüleme: 1,011
Yeni konu açılarak yarışma başlatılabilir, konu detayları önceki yarışmalardaki gibi aşağıdaki haliyle uygulanabilir.

Kod:
[color=#00BF00][size=150]KELEBEK (SAYA) Irkı Güvercin Yarışması[/size][/color]

[b]Yarışmaya Katılım Kuralları;[/b]

[color=#FF40FF]•[/color] [color=#000080]Yarışmaya kuşunuzun üç farklı yönden çekilmiş fotoğrafıyla katılabilirsiniz.[/color]
[color=#FF40FF]•[/color] [color=#000080]Yarışmaya katılacak kişiler 3 adet resmi bu sayfaya ekleyeceklerdir.[/color]
[color=#FF40FF]• [/color][color=#000080]Yarışma anket usulü olup, her üye bir oy kullanabilecektir. Oylama başlangıcından itibaren yeni üye kayıtları durdurulacak olup olası bir hileye izin verilmeyecektir !![/color]
[color=#FF40FF]•[/color] [color=#000080]Yarışmaya katılım (konu başlangıç tarihi) tarihinde sona erecektir.[/color]
[color=#FF40FF]•[/color] [color=#000080]Anket (konu başlangıcı ile bir ay sonrası) Tarihleri Arasında Olacaktır.[/color]
[color=#FF40FF]•[/color] [color=#000080]Yarışma hakkındaki sorunlarınızı yarışmadan sorumlu SerdarBRS'ye bildirebilirsiniz.[/color]

[color=#800000][size=85]Yarışmada dereceye giren ilk üç kişiye tarafımızdan reklamsız üyelik verilecektir.[/size]
Yarışmaya Katılacak herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz !![/color]
[color=#004080]Not: KELEBEKLERDE (SAYA) performans değil kostüm ön planda tutulacaktır. Yarışma kostüm yarışmasıdır. Çekeceğiniz resimlerin yeri,kalitesi,boyutu vs.. gibi özellikler kuşunuzun dereceye girmesinde önemli rol oynayacaktır.

[u]Resimlerinizi bu konu altına standart 3 adet ekleyin. 3'ten fazla veya eksik resim eklemeyiniz[/u].[/color]

En Kısa zamanda Başka bir Konu Altında Resimleri Toplamaya Baslıyacagım. Saygılar.

Geri