yeni bir kümes yapmak istiyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
merhaba abilerim ben yeni bir kümes yapmak istiyorum ama malum öğrenciyim ucuza maal etmeliyim sizce nasıl yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum..

guvercin-salma-kumes-ic-ve-dis-ortamlari/yeni-kumesim-t19198.html
Bak kardeş babamla yaptığım kümes beş kuruş para harcamadık :) kendim bcerebilirim diyorsan tahtaları yakınlarında bulunan nakliye yapılan yerlerde gümrükte kooparatifte vs. paletler olur rica edersin verirler tahtaları ücretsiz temin etmiş olursun(tabi bunu kesmek biçmek var taşımak var) Sadece bi fikir.

terasa evden giriliyorsa kilit fln yapmana gerek yok bide ztn babanla senin kümesin ii ztn orda beslesen daha ii olur

Kardeş tek başınamı besliyon bide yaşın kaç

abi 12 yaşındayım babam arada bir geliyor yanıma bakıyor çalıştığı için pek ilgilenemiyor.

IsprLee41' Alıntı:
terasa evden giriliyorsa kilit fln yapmana gerek yok bide ztn babanla senin kümesin ii ztn orda beslesen daha ii olur

abi apartmanda oturuyoruz ya ama kilit var kümeslerde

KOLAY GELSİN : CANER..

HAVALAR DA SOĞUK CANER .. ÜŞÜME BENCE ÇATILARDA.

YAZ TATİLİNDE YAPSANIZ , YAŞINDA 12 , OKULUN VAR . DERSLERİNİ ÇALIŞSAN.. BİRAZ ERTELE BENCE....

GÖZLERİNDEN ÖPERİZ.. :slm:

Sana tavsiyem bu yaşta bu kuş işine hiç girme benim babamda kuscu cocuklugumdan beri kus beslerim valla ne okuyabildim onların yüzüne nede uzun süre calısabildim neyseki babam kuşçu kahvesi açtıda artık orayı işletiyoruz...TAVSİYE HİÇ BULAŞMA.

tavsiyeler önemli kulak ver maykk :heyo:

Abi öncelikle yorumlarınız için teşekkürler zaten ben okuldan geldiğimde 1 saat oyalanıyorum tarasada sonra iniyorum derslerimi yapmama fazlasıyla zaman kalıyor fazla üstüne düşmüyorum ve derslerimde iyi...

Geri