Yeni Bitirdiğim, Yeni Kümesim ... :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turk80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

turk80

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Benli
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir süre önce taşınacağımı söylemiştim, yeni evimize taşındık. Bu eve yerleşme sürecinde kuşların bana engel olacağına karar verdim ve kuşlarımı sattım.Eve yerleşince kendime bir uğraş aradım ve aklıma ilk eski kuşlarım geldi.Hemen bir Kümes yaptım. Şuan içi boş ama dolacak İnşallah.

Saygılarımla . . .

Umut BENLİ

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    508.1 KB · Görüntüleme: 2,464
  • 2.webp
    2.webp
    521.5 KB · Görüntüleme: 2,395
  • 3.webp
    3.webp
    469.4 KB · Görüntüleme: 2,441
  • 4.webp
    4.webp
    515.8 KB · Görüntüleme: 2,431
  • 5.webp
    5.webp
    521.6 KB · Görüntüleme: 2,472
Ben özellikle konumunu çok beğendim güzel oturtmuşsun kaç kuş bakılır ortalama :)

içerisinde 6-7 çift kuş rahat bakılır. Ama ben o kümesi uçurmalık olarak yaptım. İçerisine faf değil tünek yaptım öyle olunca da 24 kuş bakılabilecek bir yer oldu, ama o kadar kuş beslemeyeceğim. 12-13 kuş, en fazla 15-16 daha fazla beslemem

Saygılarımla . . .

Umut BENLİ

Ellerine sağlık çok güzel olmuş fakat o kümes için 12 tane kuş fazla gibi :slm:

Saygılarımla

1 ÇİFT İÇİN İDEAL. :evet: :slm:

BACADAN İÇERİ DÜŞEBİLİRLER ,TEL İLE KAPATMANI ÖNERİRİM.

Kaç kuş için ideal olduğunu görmemiz için iç dizaynıda bizimle paylaşman gerek kanaatındayım. Dıştan güzel duruyor, çatında tam kuş uçurmalık. GÜLE GÜLE BESLE :slm:

öncelikle hepinize teşekkürler.Ozan bey kümesim in içerisinde satece tünek var raf sistemi yapmadım.o yüzden içerisinde şuan 24 kuşun durabileceeği tünek var . Fakat söylediğim gibi ben 12-13 kuş beslemeyi düşünüyorum. Türker bey bacanın yanları değil ama ortasında tel var o yüzden düşmeleri imkansız.son olarak Muharrem bey az önce de belirttiğim üzere içerisin de tünek var . fotoğraf koymayı çok denedim ana en fazla 5 fotoğraf yükleyebilirsiniz dedi. bende sineye çektim kendimi :) hepinize teşekkürler

Saygılarımla . . .

Umut BENLİ

turk80' Alıntı:
öncelikle hepinize teşekkürler.Ozan bey kümesim in içerisinde satece tünek var raf sistemi yapmadım.o yüzden içerisinde şuan 24 kuşun durabileceeği tünek var . Fakat söylediğim gibi ben 12-13 kuş beslemeyi düşünüyorum. Türker bey bacanın yanları değil ama ortasında tel var o yüzden düşmeleri imkansız.son olarak Muharrem bey az önce de belirttiğim üzere içerisin de tünek var . fotoğraf koymayı çok denedim ana en fazla 5 fotoğraf yükleyebilirsiniz dedi. bende sineye çektim kendimi :) hepinize teşekkürler

Saygılarımla . . .

Umut BENLİ
Sitede fotoğraf ekleme ile ilgili bilgi mevcut, kümes içinide ekleyebilirsin,saygılarımla

turk80' Alıntı:

Saygılarımla . . .

Umut BENLİ

5er 5er istediginiz kadar resim yükleyebilirsiniz

devamm

Ekli dosyalar

• 6.webp
    6.webp
    456.1 KB · Görüntüleme: 2,263
  • 7.JPG
    7.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 2,075
  • 8.webp
    8.webp
    675.4 KB · Görüntüleme: 2,283
  • 9.webp
    9.webp
    605.3 KB · Görüntüleme: 2,204
  • 10.webp
    10.webp
    531.1 KB · Görüntüleme: 2,197
devamm

Ekli dosyalar

• 11.webp
    11.webp
    662.2 KB · Görüntüleme: 873
  • 12.webp
    12.webp
    551.7 KB · Görüntüleme: 886
  • 13.webp
    13.webp
    426.1 KB · Görüntüleme: 965
Kümesin 3 takım için bence ideal gibi gözüküyo belki 30 tane kuş sığar içine fakat önemli olan sığması değil rahat etmeleri sağlıklı olmalarıdır. :slm:

Haklısınız, evet ama dediğim gibi daha Damızlıkların kümesini yapmadım. Bu kümesi uçurmalık yaptım. Hemen yan tarafına da damızlık kümesini yapıcam. diğer kümesi biraz büyük yapmam gerekecek amaa buluruz bi çaresini. Evimizin etrafı inşaat kaynıyor 5-6 palet buluruz herhalde.

Saygılarımla . . .

Umut BENLİ

Re: 1 5 YAŞINDA UMUT !!!

:bravo: GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM..AFERİN OĞLUM.. :evet: :tamam: :slm:

Çok teşekkür ederim üstad, eyvallah. bu arada kuşlarım da yolda geliyor. 2 istanbul şafra, 2 kırmızı kanat posta, 2 karakuyruk bango, 2 ispir, 2 de israil postası.Kuşlar gelince fotolarını atarım inşallah.

Saygılarımla . . .

Umut BENLİ

Geri