yeni bursam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar yeni aldığım bursayı size göstermek istedim yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

• Görüntü012.webp
    Görüntü012.webp
    92.7 KB · Görüntüleme: 1,493
  • Görüntü017.webp
    Görüntü017.webp
    171.9 KB · Görüntüleme: 1,510
  • Görüntü018.webp
    Görüntü018.webp
    171 KB · Görüntüleme: 1,497
devam...

Ekli dosyalar

• Görüntü020.webp
    Görüntü020.webp
    164.8 KB · Görüntüleme: 1,530
  • Görüntü031.webp
    Görüntü031.webp
    122.1 KB · Görüntüleme: 1,533
arkadaşlar baktımda benden sonra ekleyenlere bile yorum yapılmış ama benim kinden bir tane bile yorum yok ben bursa oynarlardan pek anlamam abilerimden kardeşlerimden yardım istedim görüyorumda yardım eden kimse çıkmıyor

Selamlar Emir bey,

Bursanız hayırlı olsun, sizin kümesinizde gördüğüm kadar taklacı var. Bursayı tek mi aldınız, eşi yok mu? eşleştirmeyi düşünmüyormusunuz. Taklacılarla birlikte bursanızı da uçuracakmısınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

abi yorumun için çok teşekkür ederim bursayı tek aldım ama yuvamdaki trakya yerlisi ile eş vurcam evet yuvamdaki kuşların çoğu taklacı yuvamda az ve öz kuşlar var bursa ile trakya yerlisini bakıcı görevi görmek için aldım ama uçurucam tabi onlarıda genelde mardinlerle uçuruyordum trakya yerlisini ama bursanın gelmesi ile ikisini birlikte uçurcam

birde abi bursanın sağ kanadında 2 sol kanadında 3 tane beyazlık var bu iyimi kötümü??

merhabalar,
oynar kusuna bakısıclık yaptırmak yanlıs bana gore sebebı ıse cok urkek bır cınstır sen kumesın kapısını actıgın gıbı merak etme kanat verdıysen emınım dısarı fırlar. oynar dedıgın kusun ucumu ıyı olabılır nıhayetınde kırma gıbı gorunuyor.

Selamlar Emir bey,

Bursa beslemediğim için kanatlarındaki beyaz tüylerin sayısı konusunda sana bir şey söylemem yanlış olur ama genelde sayalarda köstümde bazı ayanekler aranır, sağ kanat tüyü ile sol kanat tüyünün aynı olması gibi, bu açıdan köstümde belki değerlendirmesi düşük olabilir. Oynar güvercinin damızlık yapılması bencede uygun olmayabilir ayrıca bursayı bursa ile eşleştirmek çok daha sağlıklı olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

iyi günlerde besle bildigim kadariyla seni yanıltmak istemem ama kanatlari 7 ye 7 olani makbul derler yani her iki kanat tada 7 tane beyaz aynı sırada olaçak

herkese yorumları için çok teşekkür ederim bakıcı olarak bir ara posta alcaktım yuvanın düzenini fazla ile bozuyor bi abimde hediye bu bursayı verince bunları bakıcı yapmayı düşündüm zaten yaza doğru yeni bir kümes yaptırcam büyük ve ferah olacak orda mardinleri beslerken şuanki kümesimde bu ikisi ile birlikte 2-3 çift kelebek alıcam hem bakıcı olarak kullancam hemde uçurcam

....saygılar emir....

Geri