yenı cıkan baska yawrum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dellyumut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

dellyumut

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
umut suzer
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
arkadslar 1 saat once bı baska yawrum yumurtadan cıktı ama annesı hala beslemedı bı kac saatmı gecmesı gerekıyor yada bakmıcakmı kız dısı yenı

ya kardes bı sure gecmesı lazımmı

abi sen bakma yavru üşümesin yeter o bakar sen yaklasma yoksa bakmaz yaklasma sıcak olsun kümes yeter

ya sıcakta tek sorun ısın ması mı olmezmı bu hayvan sımdı

işi gücü bıraktın, yavru yumurtadan çıktı, annesi ne zaman besleyecek diye oturdun başındamı bekliyorsun :))

O yavru zaten tok olarak doğdu, yumurtanın içerisindeki minarelleri yedi yedi sonra oluştu yumurtayı kırdı çıktı, Acıkınca anne ve baba anlar besler hayvanı. Ayrıca 2. yumurta kırıldıktan sonra da beslemeye başlayabilirler, iki yavruda eşit büyüsün diye.

Velhasılı kelam, kuşları rahatsız etmeyecek şekilde ya uzaktan seyret veya hiç seyretme ki rahatsız olup ürkmesinler. Akışına bırak anne baba besler büyütürler yavrularını..

Hayırlı olsun, Aramıza da hoşgeldin..

FeLix_' Alıntı:
işi gücü bıraktın, yavru yumurtadan çıktı, annesi ne zaman besleyecek diye oturdun başındamı bekliyorsun :))

O yavru zaten tok olarak doğdu, yumurtanın içerisindeki minarelleri yedi yedi sonra oluştu yumurtayı kırdı çıktı, Acıkınca anne ve baba anlar besler hayvanı. Ayrıca 2. yumurta kırıldıktan sonra da beslemeye başlayabilirler, iki yavruda eşit büyüsün diye.

Velhasılı kelam, kuşları rahatsız etmeyecek şekilde ya uzaktan seyret veya hiç seyretme ki rahatsız olup ürkmesinler. Akışına bırak anne baba besler büyütürler yavrularını..

Hayırlı olsun, Aramıza da hoşgeldin..
MESUT'A KATILIYORUM.. :evet:

Sen bi eve in çayını çorbanı iç , çıktığında yavru uçar hale gelmiş olur :)
Bu kadar sıkmayalım kuşları :)

saolun arkadslar kız dsı dıe bakmaz dedıler yumurta tutmaz falan dedıler bırı tuttu otekı tutmadı yumurtalarda kucuk olunca ınandım vallah saolun arkadslar yawru sallıklı

bangonun yumurtlaması

arkadslar karı kanat bangolarım var saglam bakıcılar buldum bı kac yerden bangolar yvası ısıtıyor ama ek olarak yapmam gereken bısey varmı vıtamın falan yada yuvayla ılgılı

Geri