yeni damizlik Gorden Hughes Kan Tipplerlerim TR'deler....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enesistanbul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Çetin
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
yeni damizliklarim Ingiltere tippler klupten ;Ian Elstob; 'a ait Gorden Hughes kan Tipplerlerim....

bu soyun defakez 20 saat uzerinde dunya ucus sampiyonlugu var Turkiyeye bu soyda geldi artik hayirLi olsun... simdilerde kimse anlamiyor ileride herkez bugunlerin yani bu kuslari turkiyeye gelmesine sebep olan Turkiye Ulusal Tippler Birligi uyelerine tesekkur edecekler... ilk once tam manasi ile turkiyede TIPPLER irkinin taninmasi gerekiyor.... artik budapestelerle tipplerlerin farkini yavas yavas ogrenmeye basladi herkez..... tippler bambaska tam ucus makinasi bu irk

Ekli dosyalar

• SDC15655.webp
    SDC15655.webp
    246.2 KB · Görüntüleme: 2,515
  • SDC15659.webp
    SDC15659.webp
    254.6 KB · Görüntüleme: 2,473
Re: yeni damizlik Gorden Hughes Kan Tipplerlerim TR'deler...

Hayırlı olsun, güle güle besle yarışmalarda da iyi şanslar diliyorum.

maşallah. çok güzeller.

Hayırlı olsun :)

Tüyü kadar ömrü olsun

Enes ben düz uçucuları da seven biri olarak şunu merak ediyorum bu hayvan örnek olursa 20 saat uçum şampiyonu olan ırktan bir kuş kaldırıldı ve 15 saat uçtu daha sonra ne kadar dinlendirilip tekrar uçuşa hazır oluyor. 24 saat sonra tekrar uçurursak ne kadar uçar. ??? takribi...

tengelli' Alıntı:
Enes ben düz uçucuları da seven biri olarak şunu merak ediyorum bu hayvan örnek olursa 20 saat uçum şampiyonu olan ırktan bir kuş kaldırıldı ve 15 saat uçtu daha sonra ne kadar dinlendirilip tekrar uçuşa hazır oluyor. 24 saat sonra tekrar uçurursak ne kadar uçar. ??? takribi...

selamlar...

10 saat uzeri ucuslarda tekrar antremanlara baslamak icin kuslarin biraz toparlamasi gerekiyor cunki havada olagan ustu kilokaybina ugruyorlar.. verdiginiz ornekteki gibi ornegin ben kuslarimi ucursam 15 saat tekrar antremanlara 3 4 gun sonra baslarim...

24 saat sonra tekrar kaldirilsa 6 7 saat sallar bu kuslar icin 10 sate kadar ucus cok normal eger duzgun yemleme yapilirsa...

iyi dilekleriniz icin tesekkurler

teşekürler Enes anladım.

Maşallah çok güzel kuşlar allah nazarlardan saklasın tüyleri kadar ömürleri olsun :)

maşallah

Geri