YENİ DAMIZLIKLARIM GELDİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dönekçi77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÜMİT KARAGÖZ
Meslek
İNŞAAT DEKORASYON
İlgi Alanı
Köpekler
SELM ARKADAŞLAR SİZLERE BAHSETMİŞ OLDUĞUM DAMIZLIKLARIM DÜN AKŞAM ÜSTÜ DEĞERLİ ARKDAŞIM ERKAN GÜLLÜ TARAFINDAN İZMİRDEN GETİRİLDİ. SEVİNCİMİ VE FOTORFLARI SİZLERLE PYLAŞMAK İSTEDİM. HAYALLERİMDEKİ RENK VE KUŞLAR ARTIK KARŞIMDA DURUYORLAR.

İLK ÇİFTLER KUŞLAR 2'ŞER YAŞINDA

İKİNCİ ÇİFTLER BUNLARDA 2'ŞER YAŞINDA

DÖRDÜNÜNDE YENİ KÜMESLERİNDEKİ İLK YEM YEMELERİ

SAGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

selamunaleykum
kuslariniz guzel gozukuyor gozunuz aydi anlamadigimdan dolayi baska bisey diyemiyorum ama komes cok guzel hersey dusunulmus kusun sagligi ve temizligi icin
saygilarla ferhat

Selamlar. Ümit abi öncelikle gözün aydın diyelim. Hünkarilerde limoniler benimde her zaman hoşuma giden bir renktir. Ama malum fiyat olarakta pek aşağı sayılmazlar. Sayı olarakta yanılmıyorsam ülkemizde baya bi az kaldı. Bunlardan ürettikten sonra damızlık olarak bir iki çift almak isterim, iletişime geçeriz sonra.
Tekrar maşallah diyorum.
İnşallah dilediğin gibi üretebilirsin.

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum
kuslariniz guzel gozukuyor gozunuz aydi anlamadigimdan dolayi baska bisey diyemiyorum ama komes cok guzel hersey dusunulmus kusun sagligi ve temizligi icin
saygilarla ferhat

ÖNCELİKLE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM FERHAT KARDEŞİM. KÜMESİ SEZON BAŞINDA BİTİRMİŞTİM. DEDİĞİN GİBİ KÜMES GÜZEL KUŞLARDA KÜMESE YAKIŞIR OLSUNLAR İSTİYORUM.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Selamlar. Ümit abi öncelikle gözün aydın diyelim. Hünkarilerde limoniler benimde her zaman hoşuma giden bir renktir. Ama malum fiyat olarakta pek aşağı sayılmazlar. Sayı olarakta yanılmıyorsam ülkemizde baya bi az kaldı. Bunlardan ürettikten sonra damızlık olarak bir iki çift almak isterim, iletişime geçeriz sonra.
Tekrar maşallah diyorum.
İnşallah dilediğin gibi üretebilirsin.

SELAM HÜSEYİN,

TEŞEKKÜR EDERİM. DEDİĞİN GİBİ SARI BOĞMALAR TÜRKİYEDE OLDUKÇA AZ SAYIDA BULUNUYOR. DOĞRU ÜRETİM TEKNİKLERİ KULLANILMADIĞI İÇİNDE SAYILARI ARTTIRILAMIYOR. KUŞLAR ORJİNAL BELÇİKA MEŞELİ. DAMIZLIK OLARAK NE ZAMAN İSTERSEN GÖRÜŞÜRÜZ. DAHA ÖNCEKİ TAKIMLARDAN 17 YAVRU VAR ELİMDE DAHA YEME DÜŞMEDİLER .

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.net
www.fegsed.com
www.fegsed.org.tr

merhaba gözünüz aydın olsun beklediğiniz kadarda varmışlar güle güle besleyin :tamam: bakıcı resilerinizide paylaşırsanız dahada sevinirim bol yavrulu ve sağlıklı günler dilerim:slm:

SELAMLAR GÖKSEL KARDEŞİM,

BAKICI OLARAK POSTA VE POSTA IRMALARINDAN ŞAŞMAMANI TAVSİYE EDERİM. BİLMİYORUM SİZİN ORALARDA VARMI AMA BİR ZAMANLAR İZMİRİN VAZGEÇİLMEZ YAKIŞIKLI AZMANLARIDA ÇOK İYİ BAKICIDIRLAR. NELERDEN ÜREDİKLERİNİ BİLMİYORUM AMA YARIN SİZE RESİMLERİNİ KAYARIM. AYRICA İYİ DİLEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

SELAMLAR GÖKSEL KARDEŞİM DÜN DEDİĞİM GİBİ POSTALARIMDAN SONRA EN FAVORİ BAKICILARIMIN RESİMLERİNİ EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM. AŞAĞIDA GÖRECEK OLDUĞUNUZ KUŞLARIN TAMAMI BENİM KENDİ ÜRETTİĞİM BAKICILARDIR. VE HEPSİNE SON DERECE GÜVENİRİM. BAKTIKLARI YVRULAR KISA YADA UZUN GGALI OLMUŞ HİÇ FARK ETMEZ. ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM Kİ ELİMDEKİ EN KALİTELİ VE DEĞERLİ OLAN BAKICILARDAN BENİM GÖZÜMDE DAHA DEĞERLİDİRLER. ÇÜNKÜ ONLARIN YAVRULARINI BÜYÜTÜYORLAR.

BU KUŞLARIN 80'Lİ YILLARDA İZMİRİN EN GÖZDE BAKICILARI İDİ. YAKIŞIKLI OLMALARI VE YAVRULARINA DÜŞKÜN OLMALARI EN BELİRGİN ÖZELLİKLERİNDENDİR.

BU ERKEK SON DERECE EŞİNE VE YAVRULARINA DÜŞKÜN BİR BAKICIDIR.

BU LİMONİ DİŞİ EŞİ GİBİ KALIPLI BİR KUŞ DÖNEK YAVRULARIN EN GÖZDE BAKICILARIDIR.

YUKARIDAKİ DİŞİNİN EŞİ

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

hay maaşallah dediğiniz gibi yakışıklılarmış valla ne yalan söyleyim ben paçasız iri kıyım kuşlar bekliyordum bunlar başlı başına güzellik doğrusu,Ankarada herkes posta arıyor hemde iri olacak ama renk farketmiyor böyle bakıcılara can kurban güle güle besleyin :tamam: :heyo: :oley: dört dörtlük bir yuva ve kuşlarınız var Bol yavrulu ,sağlıklı günler dilerim :slm: bidaha MAAŞALLAH diyim

TEŞEKKÜRLER GÖKSAL KARDEŞİM. ALLH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. HERKESE SAĞLIKLI BOL YAVRULU SEZONLAR DİLİYORUM.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

Maşallah ümit bey siz bu hunkari işinde manisalılarıda geride bıraktınız.Bende bir manisalı olarak özellikle hunkariye ve azmanlara göstermiş oldunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.Gerçekten yeniler ve eski damızlıklarda renk şekil olarak çok güzeller.Bu takımlarınızda hayırlı olsun.İnşallah bir gün nasip olursa sizi ve güzel kuşlarınızı ziyaret etmek isterim saygılar.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Maşallah ümit bey siz bu hunkari işinde manisalılarıda geride bıraktınız.Bende bir manisalı olarak özellikle hunkariye ve azmanlara göstermiş oldunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.Gerçekten yeniler ve eski damızlıklarda renk şekil olarak çok güzeller.Bu takımlarınızda hayırlı olsun.İnşallah bir gün nasip olursa sizi ve güzel kuşlarınızı ziyaret etmek isterim saygılar.

TEŞEKKÜR EDERİM FATİH. HER ZAMAN BEKLERİM. YAZ AYLARI BURALAR BİR BAŞKA OLUYOR. HEM ZİYARET HEM TATİL YAPABİLİRSİN.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.feggsed.net
www.fegsed.org.tr

SELAM SAYIN ABİ BEN İZMİRDEN HÜNKARİCİ NURİ KUŞLARIN GÜZEL HAYIRLI URLU OLSUN İNŞLLAH BOL YAVRU ALIRSINALLAH BAL BAL YAVRULAR VARSİN İNŞALLAH UMUDUNU VERİR ALLAH BUNLARLA URAŞMAK ZOR ABİ

Ekli dosyalar

• boldonet (14).webp
    boldonet (14).webp
    77.6 KB · Görüntüleme: 1,363
  • boldonet.webp
    boldonet.webp
    15.3 KB · Görüntüleme: 1,181
  • boldonet (10).webp
    boldonet (10).webp
    17.6 KB · Görüntüleme: 1,329
[No message]

Ekli dosyalar

• boldonet (3).JPG
    boldonet (3).JPG
    1,000.7 KB · Görüntüleme: 992
  • boldonet (36).webp
    boldonet (36).webp
    13.8 KB · Görüntüleme: 1,304
  • boldonet (8).webp
    boldonet (8).webp
    13.6 KB · Görüntüleme: 1,305
Gözünüz aydın, güzel kuşlar umarım istediğinizi bulursunuz...
Bol yavru almanız dileğiyle.....

SİNAN ÖZTEKİN

Güzel Kuşlar güle güle besleyin :buyrun:

SELAM NURİ,
GERÇEKTEN GÜZEL KUŞLAR. GÜZEL OLDUKLARI KADARDA BAKIMLARI VE YETİŞTİRİLMELERİ ZOR IRKLAR. ELİNDEKİ KUŞLARIN KIYMETİNİ BİLMENİ İSTERİM. BU ARADA İZMİRİN NERESİNDE OTURUYORSUN.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr

kuşların çok güzek hayırlı olsun bol sağlıklı yavrular versin sana bende hünkari severim çok güzel görününr rengide çok güzel sarı türkiyede azdır işin kötüsü biz bulduk bu ırkı bu kuşu bizim atalarımız yetiştirdi şimdi yurt dışından alıyoruz inş bizlerde besleyereK , anavatanında daha çok hünkari besleyerek kuşlarımıza sağip çıkalım hayırlı olsun kardeşim...AŞİL...

YORUMUNDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM. TEMENNİ VE DİLEKLERİNDE SON DERECE HAKLISIN BİZİM OLANA SAHİP ÇIKMAK BU CAMİADA HERKESİN HAHHIDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA BU KATILIM SADECE HÜNKARİLER İÇİN OLMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BU YOLDA EN BAŞ GÖREV RESMİ DERNEKLERE, TABİKİ BAŞTA FEDERASYONUMUZA VE SİZ DERNEK ÜYELERİNE DÜŞMEKTEDİR. İNŞALLAH HER IRK DEĞERİNİ VE ÇİZGİSİNİ KORUR.

SAYGILARIMLA,
ÜMİT KARAGÖZ
www.fegsed.com
www.fegsed.net
www.fegsed.org.tr
[email protected]

güzel kuşlar güle güle besle kardeşim saygılar.

sarı hünkarilerin maşallahı var paylaşım için teşekkürler sağlıklı bol yavrular dileğiyle .....

Geri