Yeni doğmuş yavruya balık yağı ne zaman verilmeye başlanmalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kapse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kapse

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AYKANT METO
Meslek
BİLİŞİM
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar ...

yeni doğmuş yavrulara kaçın günden sonra balık yağı vermek faydalı olur. ben yeme düşmüş yavrulara sıvı balık yağından şırıngayla bir kaç damla ağızdan veriyorum .. ama yeni yavru ya ne zaman vermek uygun olur .. fikri olan arkadaşlardan yorum bekliyorum .. tşkler

saygılar

Re: Yeni doğmuş yavruya balık yağı ne zaman verilmeye başlan

Merhabalar yavrular tuylenmeye basladıktan sora gunu bırlık bırtane olmak kaydıyla teme dusene kadar COLVİT verın tabı anne baba yetrınce ıyı bakmıyorsa balık yagına gerek yoktur yeme dustukten sora yanı vermeye basladıktan 10 ıla 15 gun sora bu sayıyı 3yada 2 gunde bıre dusurerek 10 gun daha devam edın ınanılmaz faydalarını goruceksınız!

julyo_s' Alıntı:
Merhabalar yavrular tuylenmeye basladıktan sora gunu bırlık bırtane olmak kaydıyla teme dusene kadar COLVİT verın tabı anne baba yetrınce ıyı bakmıyorsa balık yagına gerek yoktur yeme dustukten sora yanı vermeye basladıktan 10 ıla 15 gun sora bu sayıyı 3yada 2 gunde bıre dusurerek 10 gun daha devam edın ınanılmaz faydalarını goruceksınız!

evet colvit kulınıcam ama balık yağı ne zaman verilmeye başlansa iyi olur doğduktan 10 gün sonra iyimidir 2 günde bir birer damla ağızdan ? dinç tutmazmı kuşları ?

merhabalar ben sahsen colvıt kullanıcaksan balık yagına gerek gormuyorum ama yok ıllada kullanıcam dıyosan tablet olanlardan 3yada 4 gunde bır bırtane ver tabı 16 17 gunluktan sora yanı yıne tuylenmeye basladıktan sora...

Yumruk kadardan büyük olunca verin bir zararı olmaz .. birkaç günde bir verebilirsiniz .

Geri