kuscu burdurlu
Üye
- Ad Soyad
- hasan yılmaz
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede karıştırmalısın kardeş çünkü tabi her seyin ayrı bir zevki olduğu gibi bununda apayrı bir zevki var dolapçı demek mertlik demek saygılarımla.......Serkan BONCUK' Alıntı:Maşallah kardeş hepsi çok güzel gerçi bu hayvanlar göze değil zevke çok hitap ediyor havadaki performans ile yakında bunlardan karıştırabilirim herhalde kümese
burdaki kuşların anasını babasını hepsini denedim en son ii kuşlar kalasıya kadar eledim ve en iyi verim aldıgımı düşünüyorum kuşlarımın performansları çok ii olduğu gibi sağlamlık acısındanda çok iyilerdir saygılarımla....dushekimi' Alıntı:maşallah dolapçı yavrarın çok güzeller, oyunları nasıldır
valla kardeşim kuşlarımın soyu bir insanın kuşlarının soyuna değil iki kuşun soyuna dayanıyor bundan 7 yıl önce elime gecen bi akdidak arapla bir kara çilden gelme ama o kuşları besleyen insana helal olsun demeden gecemeyecem tam bir saglamlık ve cok iyi performansı olan bir ırk elde etmiş allah razı olsun işte işin kısası o iki kuştan gelme saygılarımla.........ahmett1988' Alıntı:kusların cok guzel gozukuyorlar masallahı var. kusların soyu kımın kuslara dayanıyor acaba
sağolasın tolga teseşkkür ederim kardeşim valla bu sene çok güzel yavrular aldım şimdilik akkafaya gelirsek 2 cift akkafam var yeni yuva yapacam cillerle akkafaları ayıracam o zman bende bi cift kırmızı akkafayla bi çift mavi akkafa düşünüyom yuvada 30 35 tane kuş oldu mecburen yeni yuva yapacaz zaten.......tolqa' Alıntı:hasanımm kuşlarınn eskisi gibi gene 10 numara kardeşimm maşallhı wrr ... sana bide 1 çift kırmııızı akkfa ayarlamak lazım yuwanada ykışır hanii =)
valla yardımcı olayım abi de sen galiba istanbulda duruyorsun bu taraflara gelme imkanın olursa ben sana istediğin sekil dönen istediğin yapıda dolapçı ayarlarım saygılarımla.....byenes' Alıntı:hasan kardesım burdurda bır cok dolapcı ustamız var bana damızlık yapabılecegım dolapcılar bulabılırmısın
eger bana bu konuda yardımcı olabılırsen sevınırım ....