uumuut
Üye
- Ad Soyad
- Umut KIR
- Meslek
- Bilgisayar
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım karabaşla kırmızıboyun hiç eş olurmu?bu iki cinsede katliyam yapmış olursun.uumuut' Alıntı:Umarım sağlıklı, güzel oyunlu ve güzel kostümlü yavrular verir.
Saygılar...
ARKADAŞIM MESAFESİZ DÖNEN KUŞLARININ VİDEOLARINI EKLEDE GÖRELİM.BELKİ EDREMİT KUŞLARINI BESLEMEKTEN VAZ GEÇİP SİZİN MESAFESİZ DÖNENLERDEN BESLERİZ.saya3535' Alıntı:http://www.kuscular.org/kelebekler-saya/oynak-sayalar-kral-izmir-cennetcesme-t18481.html
sakın boyle bısı yapma kus maf olur bırı edremıt hıc sevmem bos muhabbet bır kustur doneklerle kıra kıra attıgın hepsı oynar coluk cocuktada var oyna edremıtler oyledır...dıgerı ıse acık bozalı severım ama mesafesız alcak basını gıdecek bız boyle kus beslıyoruz bıze saya dedın mı arap beya bozalı kapalı oynatacaksın dıgerlerı coluk cocuk ısıdır kardesım yol yakınken vazgec guzel kuslar besle...ıkısı bırbırıyle ımkanzsız olması tamam...
BALKES SEYHAN' Alıntı:gürcay arkadaşa katılıyorum mesafesiz saya güvercin nasıl dönüyor merak ettim doğrusu.
gurcay10' Alıntı:ARKADAŞIM MESAFESİZ DÖNEN KUŞLARININ VİDEOLARINI EKLEDE GÖRELİM.BELKİ EDREMİT KUŞLARINI BESLEMEKTEN VAZ GEÇİP SİZİN MESAFESİZ DÖNENLERDEN BESLERİZ.saya3535' Alıntı:http://www.kuscular.org/kelebekler-saya/oynak-sayalar-kral-izmir-cennetcesme-t18481.html
sakın boyle bısı yapma kus maf olur bırı edremıt hıc sevmem bos muhabbet bır kustur doneklerle kıra kıra attıgın hepsı oynar coluk cocuktada var oyna edremıtler oyledır...dıgerı ıse acık bozalı severım ama mesafesız alcak basını gıdecek bız boyle kus beslıyoruz bıze saya dedın mı arap beya bozalı kapalı oynatacaksın dıgerlerı coluk cocuk ısıdır kardesım yol yakınken vazgec guzel kuslar besle...ıkısı bırbırıyle ımkanzsız olması tamam...
mert kardeşim bizde sizin beslediğiniz kuşlardan yok.bizim kuşlarımız karşıya oynuyacak.nasıl kıyaslama yapabiliyorsun.seninkiler aşağıya oynuyor dönekler gibi.edremitler her yöne ve genelde karşıya oynuyor.saya3535' Alıntı:gurcay10' Alıntı:ARKADAŞIM MESAFESİZ DÖNEN KUŞLARININ VİDEOLARINI EKLEDE GÖRELİM.BELKİ EDREMİT KUŞLARINI BESLEMEKTEN VAZ GEÇİP SİZİN MESAFESİZ DÖNENLERDEN BESLERİZ.saya3535' Alıntı:http://www.kuscular.org/kelebekler-saya/oynak-sayalar-kral-izmir-cennetcesme-t18481.html
kardeşim gelirsiniz izletiriz tamam yıldızdan kapatıp mahallede oturan kadının omzuna carpmıs kusum vardı gıdıp elımle alırdım oyuna gırmıs kusum ızmır lımontepeye dogru kaptırdı gıttı oralara cakılmıs gelemedı hayvan daha sonra buldum kusu mıllet damızlık yapmıs makazlamıslar bızde bos kus yok tamam bole edremıt falan bos muhabbet yapmanın anlamı yok bıze saya ucurun gelıp ızleyelım ha yoksada gelın ızletelım sız etrafınızda dandık kusculardan gorduklerınızle mıllete laf atmayın benım pırıltı attıgım saya var donek gıbı anladın mı tekerlek yapacak hayvan utanmasa bak bılader ben bu kadar seyı cocuk degılım yazayım bosa gelırsınız arkadasımda bı tane acık bozalı var verırsınız 200 lıra cocuda ucurttururum kusu sadece ızleyın dıcem bak bakalım mesafesız alıp basını nasıl gıdıyomus agzınızı acıyomusunuz kus gelırse gerı alırsınız paranızı oldu mu bu cumartesı gelın tamam guzel kardesım
saya3535' Alıntı:gurcay10' Alıntı:ARKADAŞIM MESAFESİZ DÖNEN KUŞLARININ VİDEOLARINI EKLEDE GÖRELİM.BELKİ EDREMİT KUŞLARINI BESLEMEKTEN VAZ GEÇİP SİZİN MESAFESİZ DÖNENLERDEN BESLERİZ.saya3535' Alıntı:http://www.kuscular.org/kelebekler-saya/oynak-sayalar-kral-izmir-cennetcesme-t18481.html
kardeşim gelirsiniz izletiriz tamam yıldızdan kapatıp mahallede oturan kadının omzuna carpmıs kusum vardı gıdıp elımle alırdım oyuna gırmıs kusum ızmır lımontepeye dogru kaptırdı gıttı oralara cakılmıs gelemedı hayvan daha sonra buldum kusu mıllet damızlık yapmıs makazlamıslar bızde bos kus yok tamam bole edremıt falan bos muhabbet yapmanın anlamı yok bıze saya ucurun gelıp ızleyelım ha yoksada gelın ızletelım sız etrafınızda dandık kusculardan gorduklerınızle mıllete laf atmayın benım pırıltı attıgım saya var donek gıbı anladın mı tekerlek yapacak hayvan utanmasa bak bılader ben bu kadar seyı cocuk degılım yazayım bosa gelırsınız arkadasımda bı tane acık bozalı var verırsınız 200 lıra cocuda ucurttururum kusu sadece ızleyın dıcem bak bakalım mesafesız alıp basını nasıl gıdıyomus agzınızı acıyomusunuz kus gelırse gerı alırsınız paranızı oldu mu bu cumartesı gelın tamam guzel kardesım