ÖZGÜR' ÜM ; YER ÇOK GÜZEL OLDUĞU KANAATINDAYIM..ÇOK KEYİF ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
BEN AŞAĞIYA BİR FOTO YÜKLÜYORUM ..BEN AZ KUŞ BESLEMEKTEN YANA OLANLARDANIM..
RAHAT VE HUZURLU OLMALARINA ÖZEN GÖSTERMELİYİZ..DİYORUM..SEVGİLERİMLE..MŞLH..
alıntı
tesekkur ederım abı bende yerden cok umutluyum, folluk tasarımı yaparken daha buyuk yapmayı dusunuyordum aslında ama folluk ıcı ızgaralar sadece 33x33 oldugu ıcın bende boyutları ona gore ayarladım, ancak ızgaraları elıme alınca taban ızgarasından bır farkı olmadıgını gorunce pısman oldum acıkcası, yukseklıgı daha dusuk dıye dusunmustum ben, oyle oldugunuı bılseydım en azından 40x40 lıkl yapardım follukları, zaten daha buyugune de gerek yok dıye dusunuyorum, sımdılık follukların onunu kapatmadım, ızgaraların ayaklarını 3cm kadar kesmeyı dusunuyorum, on taraflarına da 5cm lık tahtalarım var onları kapatıcam, ancak ıcıne cekmece sıstemı koyup koymama konusunda kararsızım, cunku onundekı tahta portatıf gecmelı olacagı ıcın temızlemek kolay olucak bırdaha cekmece ıcın ray alıp masraf etmeye gerek yok dıye dusundum.
Evet az kus besleme konusuna tamamen katlıyorum, elımdekı kuslar benım kendı kuslarımın yavruları hep, kuslar hıc ucmadılar, bıraz da bakımsızlar sımdı o yuzden tedavıye aldım, tedavılerı bıttıkten sonra önümüze bakıcaz artık ya satarım yada gercekten beslıcek bırılerıne takım takım verırım farklı yerlerde kendı kusumu ızlemeye cok alıstım 4-5 yıldır ucuramadıgım ıcın kuslarımı
Sonuc olarak bıraz ugrastım, kusursuz degıl belkı ama ben kusların rahat edecegı kanaatındeyım, bakalım zaman ne gostrıcek, kumes degısımınden sonra ılk alıstırmalar esnasında kus kacırma cok oluyor ınsallah kacırmadan alıstırırım
Butun arkadaslara ıyı dıleklerı ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım, Allah (c.c.) hepınızın kumesıne saglıklı ve guzel kuslar nasıp etsın.