Yeni gelen ishal kuş...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 722
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar az önce arkadaşım 1 tane ishal kuş getirdi.Yeşil ishal degil sulu bi ishal bende hemen ağzına devamisin ve balya balık yağı attım.Bugün akşam üstü sularına bal koyacam dama tuz ve şeker çıkaracam.Sormak istedigim bu yaptıklarım ishale iyi gelirmi kuşu güneşe çıkardım biraz güneşlendi.Yem yemiyor su içiyor sürekli.Şeker ve tuzu damda benim aldıgım güvercin kumu var o kumun arasına karıştırsam sorun olurmu yoksa şeker tuzu ayrımı vereyim yoksa şeker tuzu karıştırıp başka bi köşeyemi koyayım bana yardım ederseniz sevinirim...

mehmet1994' Alıntı:
Herkese merhaba arkadaşlar az önce arkadaşım 1 tane ishal kuş getirdi.Yeşil ishal degil sulu bi ishal bende hemen ağzına devamisin ve balya balık yağı attım.Bugün akşam üstü sularına bal koyacam dama tuz ve şeker çıkaracam.Sormak istedigim bu yaptıklarım ishale iyi gelirmi kuşu güneşe çıkardım biraz güneşlendi.Yem yemiyor su içiyor sürekli.Şeker ve tuzu damda benim aldıgım güvercin kumu var o kumun arasına karıştırsam sorun olurmu yoksa şeker tuzu ayrımı vereyim yoksa şeker tuzu karıştırıp başka bi köşeyemi koyayım bana yardım ederseniz sevinirim...

kuscu_marik' Alıntı:
mehmet1994' Alıntı:
hastalıklarla ilgili baslıklar var yukardan arama yaparak ulasabilirsiniz baslık açmadan önce gezinin arayın zahmet edin biraz kardesim bu sekil yüzlerce konu var hem souna cevap alrıyorsun hemde gelişi güzel bir sürü seylr vermissiniz kusa eziyet etmissiniz adeta

konukilitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri