Yeni gelen kuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baran52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

baran52

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Birtan Baran KIR
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Ankaradan bir çift kuş hediye getirdiler. Erkek oyunlu yanardöner dişi çikolata benekli oyuna yeni yeni başlıyor havada yukarı çekiyor.geleli 1 hafta oldu 2 gün önce uçurmaya başladım dişi oyuna tam başlamadığı için sorun yok ama erkek kolay inemiyor ve kendini ağaca atıyor bu kuşu yere inmeye nasıl alıştıracağım lütfen yardım edin...

Baran kardeşim benimde böyle sorunum v ardı kuşumu çatı çektiğinden ağaca bile zor konuyodu,geceleride mecbur ağaçta geçiriyordu.Ben aç bırakıyordum akşam ustude yuvanın önune yem atıyordum ve zorlada olsa iniyordu ,yani aç olan kuç her türlü iner biraz eşini göster parlak çek.Birde yuvaya indimi yakaladımı kuşu hep yere sal kaldırma yoksa gene aynı sıkıntıyı çekersin.Selametle..

Yorumun için teşekkürler aç uçurmaya başladım tanıdığım kuşcu abilerim bi kaç gün uğraştırır sonra yere alışır dediler birde bizim buralarda atmaca çok oluyor kışın uçurmasam bahara doğru tekrar başlasam uçmayı bırakır mı?

Bişey değil kardesim.Bizim buralardada çok atmaca var ben kışın kuşları salmıyorum baharda salmaya başlıyorum bismillah ile ama kışın haftada bir bi ardiye bodrum gibi bir yere salıyorum kanatları kapanmasın diye .Selametle..

Geri