Yeni Gözdem Arap Yavrum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar bu kuştan bu sene çok sey beklıyorum inşallah dilediğim gibi söker ve güzelce uçururum yorumlarınızı bekliyoruum.

Ekli dosyalar

• DSCI0285.webp
    DSCI0285.webp
    995.2 KB · Görüntüleme: 1,466
  • DSCI0287.webp
    DSCI0287.webp
    900.1 KB · Görüntüleme: 1,443
  • DSCI0288.webp
    DSCI0288.webp
    970 KB · Görüntüleme: 1,468
Tekrar hoşgeldin aramıza , askerliği bitirdin sanırım , arap yavrun da çok tatlı maşallah selamlarŞEREF

Saol abi bitti askerlik geldim Allaha şükür.

Şeref abi benden önce davrandı (: Aramıza yeniden hoş geldin Özgür abim.. Aradığın kalitedeki kuşları bulup beslersin inşallah...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

hoşgeldin arkadaşım,arap yavrun güzelmiş ancak pek iyi ilgilenmiyorsun galiba biraz kirlenmiş kuyruk ve kanatları, ışık versin istiyorsan ,ışıldamasını ve huzurlu olmasını sağlamalısınki bekleneni versin sağlıcakla uçurmanı dilerim hoşçakal, maşallah da diyelim unutmadan :p :slm:

göksal balcı' Alıntı:
hoşgeldin arkadaşım,arap yavrun güzelmiş ancak pek iyi ilgilenmiyorsun galiba biraz kirlenmiş kuyruk ve kanatları, ışık versin istiyorsan ,ışıldamasını ve huzurlu olmasını sağlamalısınki bekleneni versin sağlıcakla uçurmanı dilerim hoşçakal, maşallah da diyelim unutmadan :p :slm:

:) saolun teşekkür ederim, aynen dedıgınıze katılıyorum kuşların ışıldaması lazım, askerden yeni geldım kuslar ben askerdeyken perişan olmuş, şimdilerdede kuşları dışarı cıkarınca temizlyemıyorum çünki şimdi hertaraf çamur kışında malum kümeste kala kala kötü olmuş kuşlar. :evet:

Selam
Gözünaydın Hoşgeldin yavrunuda maşallahı var şahinsiz uçurmalar...

Geri