emre0303
Üye
- Ad Soyad
- Emre Ayzit
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba abilerim kardeşlerim yeni kuş beselmeye başlicam biraz yardim edermisn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre0303' Alıntı:Beslenmesine beslenirde abi bikere denedim kanatlari bantlı oldugu halde orası yüksek olunca uctu kaçti işallah bida denicem
semihpinar' Alıntı:emre0303' Alıntı:Beslenmesine beslenirde abi bikere denedim kanatlari bantlı oldugu halde orası yüksek olunca uctu kaçti işallah bida denicem
Emre kardeşim Bahadır 'ın yazdıklarını dikkatli okursan bence bir daha öyle bir olay yaşamazsın. :evet: Ama öncelikle kümesini yapmalısın onlara rahat bir ortam sunmalısın ki evlerinde rahat mutlu olsunlar sende zevk al bu hobiden :heyo: . Yeni başladığın için sabırsızlanıcaksın ama gel sende önce bir kümes yapmayı dene. :tamam: Bu forumda bir çok kişi senin gibi bir yeri olmadığı için başka yerlerde besliyorlar bu konuda çok şanslısın ben güvercin beslicem diye köye gidiyorum :hungur: . Yerini değerlendirmelisin... :heyo:
emre0303' Alıntı:Yorumlariniz İçin çok tşk ederim bana birazdaha cesaret verdiniz
[email protected]' Alıntı:EMRE YAŞIN DOĞRUYSA 20 YAZIYOR..OTUR KÜMESİNİ YAP BENCE..İSTANBUL 'U FETH EDEBİLECEK YAŞTASIN .BİR KÜMES Mİ YAPAMAYACAKSIN ! :slm:
semihpinar' Alıntı:[email protected]' Alıntı:EMRE YAŞIN DOĞRUYSA 20 YAZIYOR..OTUR KÜMESİNİ YAP BENCE..İSTANBUL 'U FETH EDEBİLECEK YAŞTASIN .BİR KÜMES Mİ YAPAMAYACAKSIN ! :slm:
Türker abi'nin kılaslarından olaya son noktayı koydu saygılar abicim... :tamam: