Yeni Güvercin Evim 2. Deneme:-=)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozan59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ozan59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ozan uğur
Meslek
bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
Arkadaşlar yeni bitirdiğim güvercin evimi sizlerle paylaşmayı istedim,bir çift miskim içinde,umarım beğenirsiniz.
Daha değişik planlar mevcutdur,uzun araştırmalar neticesinde,yapılmıştır,dekoratif olduğu kadar kullanışlı ve pratik dir.Taktirlerinize....Kuşların Yetiştiricisi Sarıyer den Hacı Oktay dır...

Ekli dosyalar

• P4090043.webp
    P4090043.webp
    450.6 KB · Görüntüleme: 1,918
  • P4090044.webp
    P4090044.webp
    444.1 KB · Görüntüleme: 1,925
  • P4090045.webp
    P4090045.webp
    451.3 KB · Görüntüleme: 1,862
  • P4090046.webp
    P4090046.webp
    508.6 KB · Görüntüleme: 1,878
  • P4090047.webp
    P4090047.webp
    576.4 KB · Görüntüleme: 1,907
Şimdi olmuş abi maşallah çok güzel gözüküyor yuvaları sağlıklı yavrular.

teşekkür ederim daha 6 aylıklar

tabanda telmi var abi belli olmuyorda eğer tel yoksa plastik ızgaralar çok yakışır kümese güvercinlerinde paçaları kirlenmez.

tabanda tel var,

Bu ne güzel bir ortam,bahçeniz çok güzel.Burada kuş beslemek ayrı bir zevk.

burası zekeriyaköy sanırım yaz için kümes çok uygun fakat kışın oralar çok soğuk ve rüzgarlı oluyor

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Yanlarda görülen aralıklar yuvalıkların tabanlarının temizlenebilmesi için mi acaba? Eğer kümese giriş imkanı sağlıyorlar ise bu aralıklardan tarla farelerinin de kümese girebilmesinine sebep olabilirler. Güle güle besleyiniz.

güvercinler için çok güzel bir ortam olmuş.elinize saglık

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürederim, evet yanlarda havalandırma delikleri var 5cm boyunda ve 20cm gemişliğimde fakat açık değiller orasıda çok sıkı telle kaplı,,,,evet burası Zekeriyaköy kışın kapalı ortama alacağım,,ama ben Diyarbakır da kuş beslerken böyle bir adet yoktu,ki kışları çok soğuk olur oralar -20c dereceyi gördüğümüz oldu ve kuşlar dışarda dururlardı....

MASALLAH EMEKLERİNİZE SAGLIK TAM OLMASI GEREKEN GİBİ ÖZENLE YAPILMIS GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Kusura bakmazsanız kümesin yapısına bakınca yanlarda bulunan bu havalandırma deliklerine gerek olmadığını; tam yuvaların altına gelen bu deliklerin hava akımına sebep olacağını ve kuşlar için yarardan çok zararlarının olabileceğini düşünüyorum. Bence kapatılması daha uygun olacaktır.
Çok özenerek yapıldığı belli olan bu kümesinizde herşey gönlünüze göre olsun...

Ciddi manada güzel düşünülmüş . Emeğinize değmesini ümit ediyorum .selamlarŞEREF

Geri