yeni güvercin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
yeni güvercin aldım 1 çift yanında yavrularınıda aldım yavruları azcok büyük 1 haftaya yeme düşerler eyer kuşları dışarı salarsam kanatlarını bantlayıp yavruya kusmaya devam edermi bu arada kuşlar bango

ertugondes' Alıntı:
yeni güvercin aldım 1 çift yanında yavrularınıda aldım yavruları azcok büyük 1 haftaya yeme düşerler eyer kuşları dışarı salarsam kanatlarını bantlayıp yavruya kusmaya devam edermi bu arada kuşlar bango

Sen kanatlarını bantla kumesıne at ıster dışarı cıksınlar ister cıkmasınlar bırak ona onlar karar versin.

Artı olarak bişey sormak ıstıyorum hep merak ederim bangolar 0 gaga olur yani iyileri 0 gaga olur o gagayla yavruya nasıl kusuyorlar ? Ben ılk bango beslıycektım ama sırf yavrularına bakamam diye mardinle basladım.

abi bende ilk defa bango beslicem ama benim bangolar en kral postadan bile daha güzel besliyorlar yavruyu kümese getirirken bile kustu yavrulara kutunun içinde =))bende zaten en kısa süre içinde mardin güvercinlerim gelio bangoları bakıcı olarak kullancam altına yumurta atcam yavrularıda uçurcam çok yüksek ve iyi uçuyorlar =))

ertugondes' Alıntı:
abi bende ilk defa bango beslicem ama benim bangolar en kral postadan bile daha güzel besliyorlar yavruyu kümese getirirken bile kustu yavrulara kutunun içinde =))bende zaten en kısa süre içinde mardin güvercinlerim gelio bangoları bakıcı olarak kullancam altına yumurta atcam yavrularıda uçurcam çok yüksek ve iyi uçuyorlar =))

Fotograflarını koyman mumkunmu ? Çok makbule geçer benim için.

resimleri =))

Ekli dosyalar

• Görüntü049.webp
    Görüntü049.webp
    61.2 KB · Görüntüleme: 1,753
  • Görüntü051.webp
    Görüntü051.webp
    61.9 KB · Görüntüleme: 1,726
  • Görüntü052.webp
    Görüntü052.webp
    59.9 KB · Görüntüleme: 1,668
BANGOLAR COK GUZEL YAVRUYA BAKAR 2 ÇİFT OYUN KUSU BUYUTTURDUM BU SENE BANGOLARA

0 gaga diye tabir edilenleri zaten çok iyi yavru büyütemez.. Bunların gaga uzun olduğu için iyi besleyebilirler.. Maaşallah güzel kuşlar hayrını gör..

Kardes yavruların güzelmiş şekerkanat bango deniyor onlara ama güzel kuşların var maşallah . benim de bangolarım var çok benziyor renkleri ;)

Geri