Yeni Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Kaplan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bu kuşlar hakkında bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.Irkı gibi takla atarmı atmazmı

İşte kuşlarım

Ekli dosyalar

• KaPLaN540664.webp
    KaPLaN540664.webp
    102.1 KB · Görüntüleme: 1,549
  • KaPLaN540665.webp
    KaPLaN540665.webp
    126.9 KB · Görüntüleme: 1,541
  • KaPLaN540667.webp
    KaPLaN540667.webp
    68.6 KB · Görüntüleme: 1,560
Bunlarda diğer kuşlar

Ekli dosyalar

• KaPLaN540671.webp
    KaPLaN540671.webp
    105.8 KB · Görüntüleme: 1,533
  • KaPLaN540674.webp
    KaPLaN540674.webp
    76.6 KB · Görüntüleme: 1,550
  • KaPLaN540675.webp
    KaPLaN540675.webp
    53.2 KB · Görüntüleme: 1,572
H.o cok güzeller

2. ve son resimdeki kuşların taklacı.Takla atıp atmıyacagını anlamak için uçurmak lazım , uçur dene..

Son resimdeki mavilerin güzele benziyorlar.hayırlı olsun

ALA BULA RENKLERİ GÜZEL AMA HEPSİ CUF CUF..

merhaba benim sana bir abi tavsiyem olsun o kuşlar senin kuşlarından çıktıysa hepsinden kurtul şöyleki yazık arasında iyi kuşlarda vardır ama paçasız alalı beleli kuşlar ilerde istenmeyen eşleşmelerle çok kötü yavrular almana ve elden çıkartacağın zaman üzülmene sebep olur baştan kurtulman daha iyi olur,ha dersen ayrı yuva yaparım o olabilir ama bu sitede herkes iyiyi bulmaya çalışırken sana besle diyemeyiz,zamanına yazık az kuşa iyi bakman daha önemlidir sağlıcakla kal :slm:

hiç bir kuşum yumurtlamadı onları bana bir abi verdi

valla şunu söyleyeyim zamanında böyle paçasız alalı beleli bir kuş yakalamıştım ihaleye giderken onuda götürmüştüm diğer kuşculara çektiğimi anlatırken bile bazısı gülüyor,bazısıda nasıl böyle bir yavru çıkartmayı başardığımla dalga geçiyorlardı,anlatmak istediğim o abin bunlardan kurtulmuş,benim tavsiyem satabilirsen sat yoksa yem veya taklacı kuş alman,yıllarca geri dönemeyeceğin hataya başlama diğer kuşlarla eş aldıklarında yada kızgınlıklarında eşleşirken arada onlarlada çifleşmesi halinde sevdiğin kuşlarda bozulacaktır.bize inan bunları söyleyen yoktu .ben herzaman yakınımdaki gençlere hala söylerim kuş alacaksan biraz daha para biriktirki istediğin kuşu alabilesin paranın yettiğini değil,sağlıcakla kal :slm:

peki o paçasız kuşlar kaç lira eder

istanbulda ederi olurdu ama Ankarada pek para etmez eke olsa yavru baktırmak için alan olabilirdi,bence bunları düşünme düşünürsen zaman kaybın olur, 3 e,5 e çıkar elden ,diğer kuşlarına Taklacılarına odaklan :slm:

taklacı besleyeceksen paçasız güvercinleri elınden çıkar halk arasında yoz deniyor o tarz güvercinlere

Paçalı guvercınlerı besle erkek dişi ayır eş et yavrularını al ucur eger takla atmıyorlarsa görevını iyi yapamıyorlarsa onlarıda elinden cıkar yeni kuş arayısına gir

güvercınler genç gözüküyor paçalıların iyi gibi ama uçurmadan anlıyamazsın. Eğer uçmuyorlarsa yavrularını alıp onları uçuracaksın..

Saol Halil Abi

ben bir malım

Kaan Kaplan' Alıntı:

OLURMU ÖYLE SEY KAAN SEN GENÇ BİR KARDESİMİZSİN BİLEMEDİKLERİNİ ÖGRENMEK İSTEDİKLERİNİ BURADAKİ AGABEYLERİN DEN SORARAK ÖGRENİRSİN SANA HER ZAMAN YARDIMCI OLURUZ SEVKİNİ KIRMA BU İŞ KOLAY VEDE HEMEN ANINDA OLACAK ŞEY DEGİL SABIRLI OLMAN GEREK DUMANLILAR VE BOZ KİRLİ TAKLACIYA BENZİYORLAR OKULUNU DA AKSATMADAN VAKİT BULDUKCA KUŞLARINI UÇUR DİGER KUŞLARINI ELİNDEN ÇIKAR BELLİ BİR CİNS KUŞ DA KARAR KIL HANGİ CİNS KUŞU SEVİYORSAN ONLARI BESLE KENDİNE DE YÜKLENME HADİ KOLAY GELSİN İYİ BAK KUŞLARINA DA KENDİNE DE

SELAMLAR

güzel kardeşim benim tavsiyem o en sondaki isli (dumanlı) lara bak diğerlerinin ne olduğu belli değil aman ha sakın diğerleriyle eş yapma

Bu yazıyı kimin yazdığını bilmiyorum herkezde özürdilerim

Geri