Yeni hünkarilerim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar bı arakdas saolun uyguna hunkarı edınmemı sagladı az once otogardan aldım kusları sızınle paylasmak ıstedım...
:pilot: :pilot: :pilot: :pilot:
1006087rx7.jpg

:pilot:
1006088qm4.jpg

:s: :s: :s: :s:
1006102jn6.jpg

:oley: :oley: :oley: :oley:
:utangac: :utangac: :utangac:
1006099uw4.jpg

:hmm: :hmm: :hmm: :buyrun: :buyrun:
1006095js8.jpg

Güle güle besle özgür abi.
Çok hızlısın hemen paylaşmışsın bizimle resimleri :)

hayırlıs olsun özgür abi hünkarilerin bol yavrular maşallah

MERHABA Özgür bey hünkarilerini keyifle uçurmanı temenni ederim.bu ırk yerli çok sadıktır,çabuk alışır ve üretmesi zahmetsizdir.inşaallah bol yavrular alırsın.
Saygılar
ÖMÜR DENİZ

maşallah güzel kuşlar sağlıklı ve bol yavrular almanız dileğiyle.

kuşların güzel nediyebilirim hayırlı olsun ayrıca buharaların çifti maximum 150 ytl den aşağı yok.nasıl alıpda bana hediye etmeyi düşünüyondun daha anlamış değilim.1 ay"a yakın araştırdım fiyatlarını.bu fiyattan daha aşağı yok ve yukarısıda astarı yüzünden pahalı.ama buharalara değer onlara yazacak kelime bulamıyorum ,neyse kendine iyi bak ve bana alınma ben bu forumda olan herkezi seviyorum çünkü.bir kaç ay önce olan tatsızlıklar benim açımdan senide etkilemişti msn.

cüneyt arkın' Alıntı:
MERHABA Özgür bey hünkarilerini keyifle uçurmanı temenni ederim.bu ırk yerli çok sadıktır,çabuk alışır ve üretmesi zahmetsizdir.inşaallah bol yavrular alırsın.
Saygılar
ÖMÜR DENİZ

Teşk ederim ÖMÜR bey, acaba bunlar kendı yawrularını buyutebiliyormu? :hmm:

max1' Alıntı:
kuşların güzel nediyebilirim hayırlı olsun ayrıca buharaların çifti maximum 150 ytl den aşağı yok.nasıl alıpda bana hediye etmeyi düşünüyondun daha anlamış değilim.1 ay"a yakın araştırdım fiyatlarını.bu fiyattan daha aşağı yok ve yukarısıda astarı yüzünden pahalı.ama buharalara değer onlara yazacak kelime bulamıyorum ,neyse kendine iyi bak ve bana alınma ben bu forumda olan herkezi seviyorum çünkü.bir kaç ay önce olan tatsızlıklar benim açımdan senide etkilemişti msn.

saol abi, yalnız anlamadıgım neden bana sıtem yapıyorsun yada tatsızlık ne oldu? yanı ben soz verdım ama bulabılırsem dedım, bı kac kısıde bana aynı seyı dedı tamam dedı soz sana soyle getırcem boyle getırcem, cogu kus sever kusların ucuslarını sever yada ne bılım bole uretıp satmayı dusunur ama baktımkı sen bu kuslara resmen aşık olmuşşun, bulamıyorumda değince dedim ben bi şekilde bulup bu adama hediye edicem, bayada araştırdım ama işte söz verenler sozlerını tutmadılar olmadı, ben sana kesın demedım hem yanı bulabılırsem dedım, çanakkalede biri var dedı 100 ytl den getiricekti ciftini snra ses seda cıkmadı...

yinede kusurabakma abi... :utangac: :hayir:

MERHABA Özgür bey bu kuşlar iyi beslendiği sürece kendi yavrularını çift çift büyütebiliyor.bol yavru alman dileğiyle.
ÖMÜR DENİZ

maşallah güzeller Allah bol yavru nasip etsin tüyü kadar hayrını gör

Hayırlısı olsun Özgür Bey!Sağlıklı yavrular alırsın İnşallah!
Süleyman AK

Özgür kardeşim bu kuşlar kendi yavrularını rahat büyütebilir.Bango,başka gibi kısayüzlü ırklar nasıl bakabiliyorsa bunlarda ne ala bakar.

Teşekürler :)

peki bu hunkariler ortalam ne kadar uçabılıo..yani yarım saat bi saat uçabılırmi bü tür kuşlar..??

maaşallah abi kuşlar çok güzel valla.
Sorması ayıp ne kadara aldın?

Baya bahalıya aldım :D

usta kuşların cok güzel yanlız hünlarilerin gagaları biraz daha kücük olmuyormu ?

Geri