Yeni katıldım ve paylaşmak istedim işte kümes ve kuşlarıım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barısesen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

barısesen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış Esen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Arkadaşlarım ve abilerim kuşlar ve kümesim hakkındaki yorumlarızı bekliyorum herkese iyi günler iyi akşamlar ,
Barış Esen

kümes
fotoraf0006m.jpg

Barış Esen
fotoraf0025b.jpg

fotoraf0011hn.jpg

devamı
fotoraf0020a.jpg

fotoraf0013k.jpg

evet yorumlarızı paylaşırsanız çok sevinicem ;)

cok guzel resimler kuscular org hos geldiniz umarim guzel gunler gecirirsiniz paylasim icin tesekkurederim
saygilarimla

çok sağol ferhat abi,sana bir şey soracam 5.resimdeki tüğ dökümünde olan kuşun cinsi nedir sence kırmamı

barısesen' Alıntı:
çok sağol ferhat abi,sana bir şey soracam 5.resimdeki tüğ dökümünde olan kuşun cinsi nedir sence kırmamı

Baska kırması. Araştırma yaparak daha iyi bilgiye ulaşabilirsin.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
barısesen' Alıntı:

Baska kırması. Araştırma yaparak daha iyi bilgiye ulaşabilirsin.
bilgilendirme için saol ;) asıl konuya geçeyim burası yeri değil gibi konu içinde konu :)

Abicim çok güzel olmuş.. Emeğine, eline sağlık.. ama kışın ne yapmayı düşünüyorsun yani çok soğuk olur böyle..

selamlar
Hoş geldin aramıza paylaşımın için teşekkürler yaz için tek kelimeyle süper salma kuşlarınada maşaallah kışın önlemini alırsın artık.
saygılar.

KUŞLARIN KIŞIN İKİ GECEDE ZATÜRE OLURLAR :)

Yazlık olarak çok güzel bir salman var.. Sağlıklı iyi günlerde kuş beslemen dileği ile..

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..; Evet yazlık olarak oldukça güzel olmuş , ama artık havalar soğumaya başladı yavaş yavaş , rüzgar almayacak şekilde sera naylonu ile kapatabilirsiniz. Sera naylonu rüzgarı keser güneşi emer kısmende soğuktan korur .. Çok soğuk iklimi olan bir yerde yaşıyorsanız , kışlık kümes hazırlığınada şimdiden başlamalısınız ..Sağlıkla kalın selamlarŞEREF

polllat' Alıntı:
Abicim çok güzel olmuş.. Emeğine, eline sağlık.. ama kışın ne yapmayı düşünüyorsun yani çok soğuk olur böyle..
;)
yanlara ve arka tarafa branda siparişi verdim siyah kalın onları takıcam,ön taraf apartman yüzüne baktığı için rüzgar vs gelmiyor ama izmirde cok nadir souklar olur o zamanlarda bir örtüyle ön tarafını kapatabilirim planlar hazır hehe ;)
iyimi olurmu sizce

Bence daha iyi bir yalıtım yapmalısınız.
İzmirde olsa önü açık olmaz.
Branda ne kadar yardımcı olur oda tartışılır hiç açık kalmıcak şekilde 2-3 kat yalıtım yapmalısınız.

branda iyi olur die dusunuyorum sera naylonundan çunku ucuz bırsey almıyacam 50tl ye mal oldu branda

bu arada bu tarz bir kümeste bulgaristanda beslemıstım ve hıcbir sorunla karsılasmadım aynı sekılde bu kumesıde kapatıcam branda ile ve bulgaristan bildiğiniz gibi çok soğuk bir ülkedir

barısesen' Alıntı:
S A Barış kardeş güle güle besle branşım dışındaki kuşlar bilmedigim kuşun yorumunu yapamadıgım için kusura bakma o kuşlarında yetiştiricileri sitemizde vardır araştır bilenlere agbilerine sor paylaşmayı bilgilendirmeyi seven bir aileyiz bilemediklerini ögrenmende yardımcı olacak çok yetiştirici usta vardır SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
barısesen' Alıntı:
S A Barış kardeş güle güle besle branşım dışındaki kuşlar bilmedigim kuşun yorumunu yapamadıgım için kusura bakma o kuşlarında yetiştiricileri sitemizde vardır araştır bilenlere agbilerine sor paylaşmayı bilgilendirmeyi seven bir aileyiz bilemediklerini ögrenmende yardımcı olacak çok yetiştirici usta vardır SAYGILAR
saol muarrem abi ,sizlerden öğrenicek çok şeyim var.aklıma takılan konularda bilgilerinize başvuracağım zaten boğacam sizi hehe ;)

Kapıya uzak kısımda bulunan yuvalığı kümes müsaitse dik konuma getirmen daha uygun gibi geldi bana. Resimde bu şekilde dar duruyor. Bu şekilde bir çift kuş bile dört yuvalığı birden zapt edebilir.

kışın o kümeste zorluk cekrsin 3 tarafıda acık bir rüzgar esse kuşlara etki eder.

Branda ile önlemimizi alıcaz tesekkurler :)

Merhaba Barış;

Kümes ortamın güzel sana tavsiyem ,kümesin yanına osb den aynı büyüklükte kapalı bir kümes yapman yer müsait şu anki kümes salma olarak ideal.

yeni fotorafları yakın zamanda yükleyicem ;)

Kümesin guzel olmuş ancak tel aralıgı bıraz geniş gibi. Sansar denilen illet hayvana dikkat. Ufacık delikten bıle gırebılır. Uzulmeyesın.

abi kuşlarda güzel kafesinde şahane olmuş

barış arkadaşım merhaba.öncelikle aramıza hoşgeldin.kümesin güzel ama kümesten çok salmaya benzemiş.şahsi fikrim yerinde müsait gibi duruyor sen onun yanına kapalı bir kümes yap vede burayıda salma olarak kullan.daha sağlıklı olur.yuvalıklarında birazcık dar. Resimlerden bir kuşun sığması zor gibi duruyor.kuşlarında güzel maşaallah.iyi günlerde beslemeni dilerim.

tel örgünün orda naylon fln yok mu bek belli deilde ama yok gibi duruyo ?

Geri