yeni kümes kuruyorum yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memoli32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

memoli32

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Can Güner
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
geçen gün işten eve dönerken durakta yavru bursa buldum hava karanlıktı hiç göremiyordu bir köşye sınmiş duruyordu.bende kediler yemesin diye eve getirdim.kümesim yok diye 2 yan apartmanızma kuş besliyen komşumuz var dı ona verdim 2-3 günlüğüne.ben şimdi kendime kümes yapıcam yardım edin.küçük olmasını istiyorum en fazla 6 çift falan alacak kadar.bana yardım edin.kuşu teras beslicem.ayrıyetten 2 çiftte sarı kafa ön tepe aldım acilen kümes yapmmam lazım.. :evet: :evet: :heyo:

keşke önce yuvayı yapıp sonra kuş alsaydın .terasta besliyeceksen bence yaza kadar bekle kuşlarda arkadaşında kalsın .ne istediğinide açıkca yazarsan yakındakiler yardımcı olabilir yuva çizimi konusu var bakarsan,malzeme istiyorsan yine çevredeki hurdacılara bakarsan güzel dolaplar vardır.hazır bedava yuvayı televizyon kutusu bulursan halladersin ,benim ilk yuvamda tv kutusuydu balkonda :slm:

memoli32' Alıntı:
geçen gün işten eve dönerken durakta yavru bursa buldum hava karanlıktı hiç göremiyordu bir köşye sınmiş duruyordu.bende kediler yemesin diye eve getirdim.kümesim yok diye 2 yan apartmanızma kuş besliyen komşumuz var dı ona verdim 2-3 günlüğüne.ben şimdi kendime kümes yapıcam yardım edin.küçük olmasını istiyorum en fazla 6 çift falan alacak kadar.bana yardım edin.kuşu teras beslicem.ayrıyetten 2 çiftte sarı kafa ön tepe aldım acilen kümes yapmmam lazım.. :evet: :evet: :heyo:

küçük kısmı güzel ama kuşçular herkes için konuşmuş olmayayım ben doymuyorum eger gerçekten beslemeye başlarsan seni 6 kuşluk kümes kesmez bence en az 30 kuşluk yap ama ben bunlara ine vurdurum kısırlaştırtırırım sonrada onları ölene kadar bakarım gelen kuşuda yakalamm diyorsan 3 çiftlik kümuş en kolay kümestir 2 tabaka kontra bilak yeter altınada palet koyarsın yerden kesersin kümes tabanını ---kare bir küp yapman yeterli 120 cm eni boyu yüksekligi dahada azı yeter de ben belki şeytan dürterde 3 çift daha yaparsın diye 120 cm lik küp olsun diyorum ahşaptan kümese havalandırma ve başka hiç bir şey gerekmez.

tangelliye artı olarak yuvalıklar için 1 tl lik limon kasaları koyarsın oluır biter..... :slm:

Geri