yeni kümes kuş uçurma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusyil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

yusyil

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf yılmaz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
s.a güvercin beslemeye yeni başladım bahçede güzel kullanışlı bir kümes yaptım ve 6 çift taklacı kuş aldım yaklaşık 1,5 aydır besliyorum kuşlar bahçeye alıştı çıkıp rahatlıkla yemleniyorlar 3 çift yumurtaya yattı diğer 3 çift genç 3 4 aylık kuşlar. kümeste ilk uçurduğum kuşum ballı dişi şuan yumurtaya yattı oda 1dk turlayıp çatıya konuyordu onu çevreye alıştırdıktan sonra yanına genç çift çakmaklıları katarak onlarında etrafı öğrenmesini az çok sağladım çakmaklılarda 1dk turlayıp çatıya konuyorlar ballı yumurtaya yattığından uçurmak istemiyorum çakmaklı gençlerin uçuş süresini nasıl arttırabilirim ne yapmamı tavsiye edersiniz. kuşların uçuş alanı müsait yeri konumu güzel forumu araştırdım istediğim bilgiye ulaşamadım kuşları günde bir kez sabah yada akşam uçurmak istediklerimi salıyorum bir 30dk bekliyorum o sırada 1 yada 2 tur belki atıyorlar sonrasında bütün kümesi açıp bahçede yemliyorum nasıl bir yol izlemeliyim. kuscular.org sitesinden öğrendiklerimle güvercin beslemekteyim daha önce hiç tecrübem olmamıştı katkısı olan herkese teşekkür ederim

Canım kardeşim aramıza hoşgeldin kandilin mübarek olsun sende bu alçak gönüllülük olduğu müddetce sitemizi ıyı araştırdığın süre içinde iyi bir kuşçu olacağına eminim selamlarımla.

Geri