Yeni kümes olmuşmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hünkari123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Furkan şahin
Meslek
Acil tıp teknisyeni
İlgi Alanı
Kemirgenler
Abilerim fotoğraflar iyi değil kusura bakmayın ilk defa tuğlayla çalıştım küçük biyer yaptım kendime değil ama nasıl olmuş sizce yorumlarınız ile düzelmesi gerekenleri yapabilirim simdiden tesekkürler

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    993.2 KB · Görüntüleme: 1,566
  • image.webp
    image.webp
    468.1 KB · Görüntüleme: 1,528
  • image.webp
    image.webp
    519 KB · Görüntüleme: 1,431
köpekler in ulaşabileceği yerdeyse kümes köpekler kuşları yer

Abi benim bildiğim köpek çok acikmadikça kuşlari yemez bide zaten her yeri kapali bide telle gergin şekilde yapmiş bence güzel olumuş yakinda kuşlarin hepsinin fotoğrafini bekleizzz...

Kedi köpek sıkıntısı yok zaten çocuğun çok kuşuda yok benim merak ettiğim kuşlar için ideal bi ortam olmuşmu
(
Dış etkenlere karşı sıkıntısı yok )

Güzel bir kapıdan sornra içeri yemlikti suluktu birde folluk yeter diye düşünüyorum ustalarmızı daha iyi söylerler :)

güvercin1903' Alıntı:
Abi benim bildiğim köpek çok acikmadikça kuşlari yemez bide zaten her yeri kapali bide telle gergin şekilde yapmiş bence güzel olumuş yakinda kuşlarin hepsinin fotoğrafini bekleizzz...
Bizim yazlıkta aynı şekilde bir yerde horoz vardı çoban köpekleri yemişlerdi teller kalın olsa bile dişleri ile kesebiliyorlar bu yüzden köpekler tehlikeli

Kümes için başka yer yok ama bu köpekten nasıl kurtulurum

Telli olan kısma bir çerçeve yapıp tel o çerçeve üzerine yapılırsa daha sağlıklı olur sanırım

Geri