Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşım önce nereye yapıcanı söylemelisin yermi catımı balkon mu v.s sonra mümkünse bir resmini gönderirsen işte burası kümesimin olacağı yer nasıl bir kümes yapılır buraya diye danışırsan ve kümes için ne kadar harcama yapacağını söylersen on numara cevaplar alırsın ama ben kümes yapıcam nasıl yapmalıyım diye sorarsan cevaplar işe yaramaz. :=(
sizin orda hırsızlık olayları yoksa uygun bir kümes yapmak kolay ama varsa mecburen beton kümes lazım buda fiyatı artırır.ahşap yaparsan kolay maliyeti en fazla 400 tl 500 tl ve süper bir şey cıkar ortaya ve kümesin içi 3 metre kare olur ama hırsızlık varsa sadece kapın 300 tl olur :=) kümesi saymıyorum kümesi ne yaparsan yap içine maliyeti uçuz olsun diyorsan en uygun malzeme limon kasasıdır en fazla 1 tl her yerde bulabilirsin.yumurtalık bence olmazsqa olmaz yani kaç limon kasası koyacaksan o kadar yumurtalık lazım ayriyetten suluk 3 tl ile 5 tl arası değişir fiyatları zemin kesinlikle yer seviyeinden yükseltilmiş olmalı ki bahçe kümesinin içi su almasın. beton yaptıgında bu 1500 tl ile 3 bin tl arası değişir. bunun da sebebi kümesi tugladan yapıp sıvatmak yada beton kalıp şeklinde yapmak.
Hiç kimsenin yardım etme zorunluluğu yoktur. Anlamsız konu başlıkları kullanıyorsunuz.
Konu açmadan önce forumda arama yapmanızı öneririm. Daha önceden bu konu ile ilgili açılmış birçok başlık forumda mevcuttur.
-kilitli-