Yeni Kümes Yapıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cimbom77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

cimbom77

Üye
www.realcambalkon.com
Ad Soyad
ferat tüsü
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar. iki senedir güvercin beslemeye ara vermiştim .30 a yakın güvercinim vardı çaldılar hepsini. şimdi tekrar başladım ufak bi kümes yapmıştım. şimdi tekrar biraz daha büyük bi kümes yapıyorum . kümesin kapısı falan kaldı bi tek. demir den yaptığım içim demircinin yapmasını bekliyorum. kapı da bittikten sonra montajlayıp bitiricem inş.

kümesin boyutları yükseklik 1.5 metre genişlik ve derinlik 1 metre.

Kapının sağ tarafı lamine cam koydum . güneş ışığı içeriye rahat girsin diye.

üst üste 3 folluk yaptım aralarına 2 şer tahta koydum 9 tane follu oldu. zaten az güvercinim var çoğalırtırsam sağ tarafa da aynı şekilde yaparım tekrar.

Ekli dosyalar

• Görüntü048.webp
    Görüntü048.webp
    65.6 KB · Görüntüleme: 2,147
  • Görüntü049.webp
    Görüntü049.webp
    64.5 KB · Görüntüleme: 2,121
  • Görüntü050.webp
    Görüntü050.webp
    76.6 KB · Görüntüleme: 2,113
Bu da ufak olan kümes eskisi :)

Bunlar da kuşlarım :)

bunlar da yeni yavrularım :) inşallah büyürler pek bakmıyorlar ama okadar özende gösteriyorum

Ekli dosyalar

• Görüntü056.webp
    Görüntü056.webp
    53.4 KB · Görüntüleme: 2,097
  • Görüntü0531.jpg
    Görüntü0531.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,870
  • Görüntü0551.webp
    Görüntü0551.webp
    116 KB · Görüntüleme: 2,071
selamkardes
bunlar herkuscunun basindan gecen seyler umarim birdaha calmazlar sende bos vakitlerini kuslarinla gecirirsin ii seyler icin harcanan ugras taktir edilmistir emegine saglik tesekurler
saygilarla ferhat

inşallah ferat abi bu arada adaşmışız benimde adım ferat hatta bana da fero derler genelde (:

selamlar valla hırsız bolsa bu kümes içinde pek ugraşmazlar keşke biraz daha sağlam birşeyler yapsaydın. o kadar sağlam görünmüyor.

Selam kümes güzel olmuş ama biraz daha sağlamlaştırırsan daha iyi olur hırsızlar birdaha gelirse alamasınlar

bu şekilde çok rahat çalarlar o tahtaları kaldırıp. Bence güneş görmüyorsa teneke çak, güneş görüyorsa tenekeler çok ısınmasına neden olabilir.

tahtaları kaldırmasınlar diye köşelere alüminyum çubuk atıcam son halini gösteririm . kapı yı da hallettim sonunda bitirdi demirci. pazara kadar hepsi biter inş. yoksa benm kuşlar yine ufak kümese yumurtlayacaklar.

hayırlı olsun abi yeni kümesin yan cam tarafıda cok güzelmis.

yuksek balkonda beslesen ıdeal kumes kardesım ama kapı onunde bosuna yapmıssın adamlar oksıjen makınesıyle benım kuslarımı caldılar zamanında demırı kesıp buna pek ugrasmazlar tugladan betondan yapsan daha guzel olurmus her yerı acık tahta bıde cam koymussun cabuk calınır .. bence yenıden yap derım

kümes bitti tahtalar sökülmesin diye vida attım. kümes zaten bahçede oraya çalmak için geleceklerini sanmıyorum. bide alarımda taktırdım :haha:

yeni bir çift sarı kafa kara kanat miski de aldım gölcükten. kulakları çınlasın cemal abinin damızlıkları :p

osman0606' Alıntı:
yuksek balkonda beslesen ıdeal kumes kardesım ama kapı onunde bosuna yapmıssın adamlar oksıjen makınesıyle benım kuslarımı caldılar zamanında demırı kesıp buna pek ugrasmazlar tugladan betondan yapsan daha guzel olurmus her yerı acık tahta bıde cam koymussun cabuk calınır .. bence yenıden yap derım

o camı sökene kadar tüm mahalle uyanır :p lamine cam kırılsa bile dağılmıyor

Merhaba kardeşim yeni kümesin hayırlı olsunBol yavrulun saglıklı bir sezon dileğiyle saygılar.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Merhaba kardeşim yeni kümesin hayırlı olsunBol yavrulun saglıklı bir sezon dileğiyle saygılar.
Teşekkür Ederim fatih abi (: Yeni fotoları koyucam ama tel bulamadım :pilot: en kısa zamanda koyucam resimleri
İyi akşamlar.
FeRoO

BEYLER SİZİN ORDA HİÇ KEDİ YOK MU YA BİZİM ORDA ÇOK NASIL KORUMALIYIM KAPAĞI NE ZAMAN AÇIK BIRAKMALIYIM .

Geri