YENİ KÜMES YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k4dirb4sk4n06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Abdulkadir ÖZER
Meslek
RESSAM
İlgi Alanı
Kediler
KUŞLARIM İÇİN YENİ KÜMES YAPACAĞIM AMA İSTEDİĞİM ÖLÇÜLER 3mx2mx2m içine rahatlıkla girilebilicek tarzda yeni kümes yapacağım ucuz ve sağlam bir kümes yapmak istiyorum fikirlere açığım

kuscu_marik' Alıntı:
http://img62.imageshack.us/img62/5457/mjlli.jpg
KADİR KARDESİM HOŞ GELDİN ARAMIZA KÜMES PROJELERİ SİTEMİZDE ÇOK VAR İSTERSENİZ ÖNCE GEZİNİZ DAHA SONRA BURADAN ARKADAŞLARIMIZ İSTEDİKLERİNİZ DOGRULTUSUNDA YARDIMCI OLACAKLARDIR

SAYGILAR

biraz fikir alışverişinde bulundum ama kafamda soru işaretleri var fare ytong , briket ve tuğlayı kemirebiliyormu.?

aynı bende boyle kumes yapmak ıtıyorum ama catısını anladım da yanları onu arkası ne olcak? osb 3 alsan bıle sıser boya atsam sısermı yınede
?

ben araştırma yaptım iskeletini kapı kenarlarını ve kapısını kare profilden yaptıracağım sonra tuğla ile kenarlarını örüp sıvayacağım. Yanlız birşey sormak istiyorum havalandırmayı nasıl yapmalıyız.?

Selamlar...En güzel kümes malzemesi osbdir bence.Çok pahalı bir şey de değil.Raf yapma bence en iyisi limon sandığı.Bir de benim konularıma bakarsan yeni yaptığım kümesin yapım aşamasını görürsün.Belki sana bir fikir verebilir benim kümesim...

slm öncelikle kümes yapmak zor bir iş değil ama sanki bilği ustalık istyen masraflı bir işmiş gibi duruyor olabilir eger elin alet çekiç falan tutmuyorsa bunlar gözünde çok büyür tecrübelerimden aktarıyorum ama işin başına gecince bir kaç civi ve bir çekiçle usta olup çıkıyorsun yani bence senin suanki durumun işin içinden cıkamama korkusu ise hiç korkma eline çekici testereyi al. sana ikinci tavsiyem kümes hırsızlığa açık bir yerde ise osb falan kullanma onun yerine tugla duvar be demir kapı kullan imkanın varsa özel kilit sistemlerinide dene... onun dısında limon kasası ıyı fikir fakat eksileri var birazcık dar gibi ve sezon içinde hızlı yavru aldıgın dönemlerde yetersiz gelebilir onun için bence yuvayı en az iki folluk girecek sekilde yap sitede örnek ölçüler var, eger yuvalara ızgara yapmayacaksan ki kesinlikle kuşlar için yuvaların dısında tüneye bilecekleri yerler yapmalısın yoksa yuvaların içini pislikle doldururlar onun dışında her şeyi zaten yaşayarak en güzel haliyle ögrenmeye başlarsın yazımda bi kusur olduysa affola saygılar.

Geri