Yeni Kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eskilerden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Eskilerden

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ozan Özbilgin
Meslek
Yat Kaptanı
İlgi Alanı
Selamun Aleyküm yer sıkıntısından dolayı balkonda devam ediyordum kuş beslemeye ve artık zamanı geldiği için boş kullanılmayan kömürlüğümüze taşıdım şuanlık için sadece kapısını yaptırdım iç kısmı tavan tarafı biraz sıva gerektiriyo en kısa zamanda orayıda halledip geriye kalan eksiklerimi tamamladıktan sonra kaldığım yerden devam edeceğim kısmetse şimdilik bir kaç fotoğraf paylaşıyorum tamamlanmış halinide en kısa sürede yayınlayacağım sevgilerimle :slm: :slm:

Ekli dosyalar

• 20131116_081142.jpg
    20131116_081142.jpg
    222 KB · Görüntüleme: 2,120
  • 20131116_081206.webp
    20131116_081206.webp
    190.8 KB · Görüntüleme: 2,082
  • 20131116_081307.webp
    20131116_081307.webp
    155 KB · Görüntüleme: 2,111
gule gule besle ozan abi. hayirli olsun yeni kumesin. havalandirmada biraz sorun olabilir. yaz-kis yavru alinacak bi yer gibi duruyor. sevgilerimle. :slm:

güzel yer bulmuşun kendine ben olsam kapının ustumden 1 metrelik yer daha yaparım yagmurlu havalardadahi canın sıkılında kapıdan bakabilmek için :D ıslanmazsın D:

the_fix' Alıntı:
gule gule besle ozan abi. hayirli olsun yeni kumesin. havalandirmada biraz sorun olabilir. yaz-kis yavru alinacak bi yer gibi duruyor. sevgilerimle. :slm:

Teşekkürler aytaç havalandırma şuanlık yeterli gibi ama ilerde sorun yaratırsa çaresine bakıcaz :) sabahın ilk güneşi direk kümese geliyo zaten iklimimiz çok soğuk değil inşallah yaz kış yavrular alırım bu kümeste :)

kusbaz123' Alıntı:
güzel yer bulmuşun kendine ben olsam kapının ustumden 1 metrelik yer daha yaparım yagmurlu havalardadahi canın sıkılında kapıdan bakabilmek için :D ıslanmazsın D:

bunun gibi 3 tane daha var kömürlük yan taraftada kapalı teras var orayada bi masa koltuk falan atmayı düşünüyorum bakalım güzel planlarım var inşallah suya düşmez :) :)

TERAS

HARİKULADE .OZAN .. :heyo:

YERE ( TABANA ) YUVA HERHANGİ BİR ŞEY KOYMAYALIM ..

TABANI YIKAMASI KOLAY OLSUN..RAFLAR DUVARDA OLSUN.. :hhh: :slm:

Re: TERAS

[email protected]' Alıntı:
HARİKULADE .OZAN .. :heyo:

YERE ( TABANA ) YUVA HERHANGİ BİR ŞEY KOYMAYALIM ..

TABANI YIKAMASI KOLAY OLSUN..RAFLAR DUVARDA OLSUN.. :hhh: :slm:
Tesekkürler ustam Öyle yapıcam bakalım güzel olucak inşallah :) :)

aynı benim kümesler gibi senin teras da:)) Oynar için avare kapısı da bırakaydın iyiymiş :)) (hayırlı olsun)

FeLix_' Alıntı:
aynı benim kümesler gibi senin teras da:)) Oynar için avare kapısı da bırakaydın iyiymiş :)) (hayırlı olsun)

Teşekkürler daha bitmiş değil aklımda yapıcam onuda :)

Geri