yeni kümesim bi yardım edin :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canermeral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

canermeral

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner meral
Meslek
uludağ üniversitesi öğrenci :D
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar ızgara haricindeki önerilerinizi bekliyorum kümes 3.5m / 4m boyutundadır çatı arası olduğu için yükseklik değişiyor :D

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0135.webp
    Fotoğraf0135.webp
    531.3 KB · Görüntüleme: 1,469
  • Fotoğraf0136.webp
    Fotoğraf0136.webp
    524 KB · Görüntüleme: 1,489
  • Fotoğraf0137.webp
    Fotoğraf0137.webp
    535.2 KB · Görüntüleme: 1,382
önünde bi balkon falan varmı nerden çıkıp uçucak kuşlar ?
bu arada küesin zaten büyük bi köşeye vitamin, toprak flan koyabilirsin

Güzel ve büyük bir kümes olmuş. İçindeki heyecana ve emeğine saygı duyuyorum.

Ama burayı temizlemek, zamanla büyük dert olacaktır. Düzenli bir temizleme sistemi kurarsan faydalı olur. Ayrıca temizlik sırasında maske kullanman gerekebilir. Senin sağlığında önemli elbette.

yükseklik olarak kümes fazla uzun bence.ona bir el at derim. Eğer uçuracaksan kuşları yakalaman zor olur.

raflarını kuşların biraz büyük yap bence daha rahat olur onlar için.

kümesin bir kısmına yere toprak, müneral ,kil koyabilirsin

kümesi damızlık yavru renk olarak 2 ya da 3 e bölsen (bir tel ile olabilir) hem senin için hem de kuşlar için daha rahat olur.

ayrıca kümesin içinin daima kuru olması da kuşların sağlığı için çok önemli olduğunu söylüyorlar.

son olarak nette senin kümesin boyutlarında kümesler var onlardan kopya alabilirsin

sağlıklı kümesler

patron35' Alıntı:
önünde bi balkon falan varmı nerden çıkıp uçucak kuşlar ?
bu arada küesin zaten büyük bi köşeye vitamin, toprak flan koyabilirsin
kardeş iyi bakarsan o ışık giren yerin altında oval birsey var orda toprak ve mineralleri var ve yemliğin yanında ufak bir kaptada vitamın taşları var hee ucurmaya gelince kardeş ucurmaya gelince o kümesim dışarda burasını damızlık olarak kullanıcam tek raflar eksik birazdaha raf yaptıktan sonra tamamdır bence :D

Havalandırma , nem ve ısı farkı ( GÜNDÜZ GECE)konularını inceleyin, tavan arası olması münasebeti ile bu üç faktör yaşamsal önemli. selamlar.ŞEREF

BEN İLK BAŞLARDA UÇURMADA SIKINTI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ SADECE BİR PENCERE AÇMAKLA TAKLACI BİR KUŞUN ORAYA İNMESİNİ BEKLEMEYİN...

Geri