YENI KUMESIM BITTI NIHAYET

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolgahan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tolgahan

Üye
www.dailymotion.com
Ad Soyad
tolgahan cokyasar
Meslek
otomobil sanayi
İlgi Alanı
Kuşlar

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us GELECEGIN KUSCUSU

img0632tg.jpg

By toolgahan at 2010-05-24
img0635j.jpg

By toolgahan at 2010-05-24

Çok güzel olmuş abi eline sağlık.. Umarım bu kümeste bol yavru alırsın.. 1-2 hafta sonra bende kümesi yenileyeceğim. Acaba kümes hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? Kaç tl ye mal oldu? kaça kaç? vs.

sagol abicim valla iskelet haric taban ve dis dosemeyi dukkandan aldim taban kalin esnek sunta birbirine gecmeli usb yani.dis dosemede birbirine gecmeli tahta kullandim .kumes 2,5 m ye 2,5M .. yukseklikte on taraf 2m arka 1,80 yani arkaya dogru eyimli ama ben hata yaptim yukseklikte cunku bir kus yakalicam derken kumes yuksek oldugu icin okadar iyi olmuyor yani tavsiye etmem gerci banada abilerim demisti ama ben alcak yaptim biliyordum yinede yuksek olmus kuslari iceri atinca fark ettim... ilk once taban dan basladim uzun 3 metrelik 6ya3lerden uzattim yere bestane aralikla ustunede usb leri vidaladim taban oldu vida en iyisi ve en pratik olani kutluklar ve iskeletin tahtalarini keresteciden aldim iskeletin tahtalari 6ya3 3m uzunlugunda 40 tane aldim cerceve kapi icerdeki kapi ic bolmeyi iskeleti falan hep ondan yaptim kutluklar icinde 2cm kalinliginda 30cm eninde 2,5m uzunlugunda tahtalar aldim biraz zor oldu bulmak raf biciminde yaptim ayni tahtalardanda aralari boldum onunude yine iskelete yaptigim tahtalardan 6ya3 yani onlarla kapattim onemli olan, iskelet sabit ve terazide olduktan sonra dis dosemeleri yaparkende ayar ve hizayi kacirmadiktan sonra gitgide kendiliginden saglam oluyor on tarafada kuslar icin kapidan dolasmasin diye ufak surgu yaptim onlar ordan cikiyor kumesin sadece bir tarafi kutluk tabi orayada icerden kalin sunta yaptim kutluk duvari sicak ve saglam olsun diye

Eline sağlık abi, güzel bir kümes olmuş..İnş. hastalık görmez bu kümes ve içindeki kuşların =))

Mukemmel bır ıscılık olmus ıste gonul verdıgımız guvercınlerımız boyle kumeslere layık.
Tekrar tebrık edıyorum.
Mutlu gunlerde gonlunuzce kus beslemenız dılegıyle.

selamunaleykum
masallah cok guzel olmus havadar ve genis insallah guzel gunlerde huzurla beslersiniz elinize saglik
paylasim icin tesekkur ederim

eline sağlık çok güzel olmuş.

maşallah karika olmuş resmen kuşlara villa yani ama şu içerdeki kapıyı içeri açılan degilde dışarı açılan olsaydı veya o bölmeyi yapmasaydın daha iyi olurdu bence

sagolun arkadaslar kumese baslamadan once epey bir hayalini kurdum arastirdim kabasi biraz aceleye geldi ama icini yavas yavas iki vida bir piiz iki tahta bir piiz o derece oldu yani...kapilarin ikiside disari dogru zaten ice dogru kuslar ezilir diye yapmadim simdilik az kus var diye boldum dedim hem kendimede yer olsun malum burda havalar genellikle soguk oluyor bende kumeste oturup kuslari izlemesini severim o yuzden boldum ama kuslar cogalinca kaldiririm o bolmeyi sanirim.

Geri