Yeni Kümesim Konya Yorumlarınızı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyaskonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ilyaskonya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KonyalıKuscu
Meslek
otokaporta
İlgi Alanı
Kediler
Kümes 3 mm saçtan yapılıp iç strafor dışı tahtayla kapatılmıştır alttan 7 cm hava girişi kapı üstünden 6 cm lik hava çıkışı bulunmaktadır kümes küçük diye soracak olursanız uzunluk 1.20 cm dir içerisinde 24 adet limon kasası 9 adet tünek bulunmaktaktır küçük tahta salma ise , karantina kümesi olarak kullandığım kümesimdir kilit sistemleri içeriden olup dişardan küçük asma kilit içerde 2 adet asma kilit ve 1 adet sürgü bulunmakta son zaman yaşadığım hırsızlık olayı yüzünden böle yapmak zorunda kaldım imkanım olsa daha büyük bi kümes yaptırırdım ama işte imkanlar bukadarına yetti yeni getirdiğim tonny ise , 7 / 24 bahçede salık durmaktadır arka bahceye geçiş ön taraftan olup arka bahcedede ayrı yetten kapı bulunmaktadır ondan dolayı kapıyı kitliyorum sıkıntı olmuyor köpek hayırlısı 30 adet filo bango + 1 takımda mavi vardır mavilerim balkondaki damzlık kümesinde şuan yavru bakıyorlar sağlıcakla işallah herşey güzel olacak resimleri daha önceden yükliyecektim ama hafıza kartı olmadığı için bugüne nasipmiş selametle ..

Kdq1y7.jpg

eaBknz.jpg

KrdPym.jpg

e5RWnL.jpg

eWrJp8.jpg

eQg63y.jpg

eynBgN.jpg

Balkondaki çalınan kuşlardan kalan 1 takım bunları her ihtimale karşı balkona koydum bunlarıda kaybedersem yıllarca uraştığım emek boşa gidecek yaza kadar işallah 2 takım yavru alabilirim şuan 1 yumurtaları var sular sulukta yemlikler yemlikde minarel olarak minarel taşları ile takviye yapıyorum ayrıca bahcedeki yeşillikleri kökünden alıp küçük bir saksıya ektim saksıdan toprak ve yeşillik ihtiyaclarınıda karşılıyorum sağlıcakla

eaBVVB.jpg

wLoBkb.jpg

DEWAMMM
wLokaj.jpg

xVyoLn.jpg

yanlış oldu mesajın silinmesi için report ettim

Eski kuşlarımın çalındığı kümesler bunlardır, işallah yazın kümesin arkasındaki ahırı kümes yapmayı planlıyorum penceresine salam bi pencere kümeslerin olduğu tarafın 1 2 metre ilerisini kırdırıp salam birde demir kapı yaptımmı sonunda gözümüz büyük kümes görecek ozaman bol bol yavru kovalayıp mavilerimin yavrularını uçuracam kuşlar kendi damıma konuyor 5 katlı yüksek olduğu için ilk başta kümesin yanındaki asmaya inip ordan kümese bazen pencerelerden basamak basamak iniyorlar :)

e789r5.jpg

eNba8k.jpg

KapıCülüğü' Alıntı:
derma çatma duruyor ama güvenliyse bir problem yok sağlıklı güvercinler :)

Evet abi biraz derme çatma oldu çatısı ve kümesin sol tarafı derme çatma oldu havalar birden soguyunca kümesin yan tarafındaki cam pencereyi laylon ve örtüyle felan kapadım içerde yavrlar var çatısınıda bizim yiğenler yapmış kısa zamanda el atacam kötü göründüğünün farkındayım

İLYAS ; SABIR .EN ÖNEMLİSİ.HEDEFİN BELLİ MŞLH.
ZAMAN İLE ÇOK GÜZEL OLACAĞINA İNANIYORUM.

SIKINTI YOK ,İMKANLAR OLDUKÇA ... :evet: :tamam: :slm:

Geri