ilyaskonya
Üye
- Ad Soyad
- KonyalıKuscu
- Meslek
- otokaporta
- İlgi Alanı
- Kediler
Kümes 3 mm saçtan yapılıp iç strafor dışı tahtayla kapatılmıştır alttan 7 cm hava girişi kapı üstünden 6 cm lik hava çıkışı bulunmaktadır kümes küçük diye soracak olursanız uzunluk 1.20 cm dir içerisinde 24 adet limon kasası 9 adet tünek bulunmaktaktır küçük tahta salma ise , karantina kümesi olarak kullandığım kümesimdir kilit sistemleri içeriden olup dişardan küçük asma kilit içerde 2 adet asma kilit ve 1 adet sürgü bulunmakta son zaman yaşadığım hırsızlık olayı yüzünden böle yapmak zorunda kaldım imkanım olsa daha büyük bi kümes yaptırırdım ama işte imkanlar bukadarına yetti yeni getirdiğim tonny ise , 7 / 24 bahçede salık durmaktadır arka bahceye geçiş ön taraftan olup arka bahcedede ayrı yetten kapı bulunmaktadır ondan dolayı kapıyı kitliyorum sıkıntı olmuyor köpek hayırlısı 30 adet filo bango + 1 takımda mavi vardır mavilerim balkondaki damzlık kümesinde şuan yavru bakıyorlar sağlıcakla işallah herşey güzel olacak resimleri daha önceden yükliyecektim ama hafıza kartı olmadığı için bugüne nasipmiş selametle ..