Yeni Kümesim + Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Kaplan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Tamı tamına 6 m2 kümesim ama kuş sayısı az 10 tane kuş var.Zaten kuşlarından resimleri var hatalarımı belirtirseniz düzeltmeye çalışırım

Ekli dosyalar

• KaPLaN540751.webp
    KaPLaN540751.webp
    156.8 KB · Görüntüleme: 4,152
  • KaPLaN540752.webp
    KaPLaN540752.webp
    99.7 KB · Görüntüleme: 4,118
  • KaPLaN540753.webp
    KaPLaN540753.webp
    115.8 KB · Görüntüleme: 4,120
işte

Ekli dosyalar

• KaPLaN540755.webp
    KaPLaN540755.webp
    40.8 KB · Görüntüleme: 4,153
  • KaPLaN540758.webp
    KaPLaN540758.webp
    182.2 KB · Görüntüleme: 4,144
Başlangıç için hiç fena değil..

selamunaleykum
ahmet beyinde dedigi gibi baslangic icin fana deyil genis ve havadar gorunuyor benim bir tafsiyem olacak yuvalarin aralarini daha yuksek sekilde bolmeniz baska kuslar yuvada yatan kusu yavruyu rahatsiz etmemesi icin
birde ricam olacak son resimdeki kusda fazla elde durmaktan kusculukda el kiri dedigimiz siyahliklar olusmus kuslari fazla elimize almasak daha saglikli olurlar
gonlunuzce beslersiniz umarim

saolun teşekkür ederim ferhat abi seninde dediğin gibi follukları düzeltmeye çalışcam

sağol daha çok babama teşkkür edin çünkü o hasta haliyle(tansiyonu var) bu kümesi yaptı

hacı kümesin güzelmiş hayırlı olsun nice kuşlar beslemeye nice kuşlar kaçırmaya nice kuşlar yakalmaya

kümesin güzel

yuvaların arasını kapat çok yakın olmuşlar yavru ve yumurtaya zarar olabilir bir de saman ya da sap koyma yumurtayı düzgün çeviremez kuşların bu da yumurtanın cılk olasına neden olur

Sizce kuşlar güzel mi ?

Kardeşim öncelikle güle güle besle şu dış kısmına kullandığın mdf veya sunta tam onun adı ne biliyormusun suya dayanıklı bir malzeme ama adını çıkartmadım sana zahmet

Kardeşim Öncelikle Kümesin Hayırlı Olsun Bol Yavru Alman Dileyiğle Kümesin Boyutlarını Söylermisin ?

kümesiniz ve kuslarınız iyi durumda sağlıcakla besleyin.

dizlek' Alıntı:
Kardeşim öncelikle güle güle besle şu dış kısmına kullandığın mdf veya sunta tam onun adı ne biliyormusun suya dayanıklı bir malzeme ama adını çıkartmadım sana zahmet .

Uzun zman giremedim ama osb suya dayanıklıdır m2 20 25 arası değişiyor

Ön Taraf Boy: 2,25 Arka Taraf Boy: 1,00 En : 3,25

babam yaptı demıssın ne mutlu sana ozaman aılende desteklıyorsa :)

güzel kümes ama yuvalıkları değiştirirsen çok güzel olur inş. iyi yavrular alırsın...

güzel kümes ama yuvalıkları değiştirirsen çok güzel olur inş. iyi yavrular alırsın...

dostum alan olarak güzel havadar ama benim dikkatimi çeken diğer arkadaşlarında bahsettigi gibi yuvalıklar dir digeride çatının birleşme noktalarında oluşan boşluklar buralarda hava girişi olursa kuşların ceyranda kalır hastalanır ayrıca çatıda izolasyon malzemesi kullanırsan yaz aylarında aşırı sıcagı kış aylarındada sogugu önlemiş olursun onun dışında herşey güzel hayırlı olsun.

bi önerim daha yuvalıklar biaz küçük şuan ki iki yuvalıgı bir yuva olacak şekilde ayırırsan yuvalık büyüklüğü yeterli ölçüde olacaktır diye düşünüyorum.

Kümesin ve kuşların Güzel Bol Bol ve saglıklı yavru alman Dileğiyle..

maşallah gzel bir iş çıkarmıssın kardeşim ellerine saglık selamlar!

hayırlı olsun abi bnce kus sayısını azaltarak daha guzel reklı yada oyunlu kus bakmalısn

Geri