alikaya
Üye
- Ad Soyad
- Ali KAYA
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abicim o fotoğraf zaten eski kümesime ait şuan güzel ve hijyenik suluk ve yemlik kullanıyorum[email protected]' Alıntı:YENİ KÜMESE ,
EMAYE TENCERE İLE SU , PLASTIK ÜSTÜ AÇIK KAP İLE YEM OLMAZSA ....
ESKİ KÜMESE GÖRE DAHA İYİ OLMASINI DİLERİM..
Teşekkürler Ömer abicim. Şuan bir tane kendim artan tahta parçalarıyla bir tane folluk yaptım ileride biraz daha geliştirip iyi görünümlü folluklar yapacağım.Ömer ÖZKURT' Alıntı:Evet güzel geniş bir kümesin olmuş güle güle kullan.
Ama bütün arkadaşlarında söylediği gibi,Kuşların birbirini rahatsız edemeyeceği her folluğun birbirinden bağımsız uzak olduğu ve daha ferah geniş folluklar yapmalısın bence de.
Tavsiyen için çok teşekkür ederim ama benim için bi zararı yok hepsi bir arada duruyorlar.pasovski' Alıntı:ali kardeş kümesin 10 numara yalnız bunu ortadan ikiye bölüp iki kapı yapsan daha iyi olurdu . çünkü damızlık kuşlarını bi kümese koyardın diğerlerini bi kümese . şimdi uçurcaklarınla acemiler falan aynı anda kalkıcak ama gerek yok diyorsan sen bilirsin..