Yeni kümesim ve güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

alikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali KAYA
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sonunda yeni kümesimi yaptırdım (:

Ekli dosyalar

• dıştan görünüş.webp
    dıştan görünüş.webp
    189.7 KB · Görüntüleme: 2,737
  • pencere.webp
    pencere.webp
    662.1 KB · Görüntüleme: 2,719
  • folluklar.webp
    folluklar.webp
    284.3 KB · Görüntüleme: 2,699
  • genel.webp
    genel.webp
    264.3 KB · Görüntüleme: 2,624
  • eski kümesim.webp
    eski kümesim.webp
    555.7 KB · Görüntüleme: 2,738
Yorumlarınızı bekliyorum.

maaşallah diyelim benim düşüncem kümesin güzel ancak içi biraz dağa iyi olabilirdi folluklar bence iyi olmamış yavruları felan çok rahatsız edebilir diğer kuşlar çok açık çunki

HAYIRLI OLSUN ALİ KARDEŞ GÜLE GÜLE KULLAN YENİ KÜMESİNİ. AMA KUŞLARA FAZLA ZAMAN AYIRIP DERSLERİ İHMAL ETME SAKIN. :asla:

Geniş bir kümes evet ,yuvalıkları biraz daha geliştirebilirsiniz belki..selamlarŞEREF

Hayırlı olsun kuzen. Follukları ayır bence rahatsız olur hayvanlar

Yorumlarınız için teşekkürler. Ahmet abicim merak etmeyin derslerim gayet iyi (:

gayet geniş ve temiz bir kümesin var , sana tavsiyen limon kasalarını kullan kutluk olarak , senin yaptıkların fiziken , mantiken ve görünüş olarak hiç olmamış , benim düşüncem bu . sağlıklı kümes ve yavrular dileğiyle

Hayırlısı olsun kardeşim ellerine sağlık iyi günlerde kullanman dileğimle

Saygılarımla

kardeşim kümesin güzel olmuş maşallah
folluklar yüksek olmuş yarı yarıya alcalt bence

Kümesin bir hayli geniş. Kuş sayında az. bence follukları o kadar sıkıstırmana gerek yoktu. Öyle bir folluk sistemi yerine limon kasalarını dizmeni öneririm :)

Saygılar..

Evet güzel geniş bir kümesin olmuş güle güle kullan.
Ama bütün arkadaşlarında söylediği gibi,Kuşların birbirini rahatsız edemeyeceği her folluğun birbirinden bağımsız uzak olduğu ve daha ferah geniş folluklar yapmalısın bence de.

Re: YENİ KÜMESE , YENİ BAKIŞ AÇISI VE HIJYEN DE İSTER.

YENİ KÜMESE ,

EMAYE TENCERE İLE SU , PLASTIK ÜSTÜ AÇIK KAP İLE YEM OLMAZSA ....

ESKİ KÜMESE GÖRE DAHA İYİ OLMASINI DİLERİM..

Ya abilerim herkes kendi folluklarının resmini koysada bende biraz ilham alsam :D

ılham alma gerek yok bıraz araları ayrık ve ıcerısı genıs osla yeter bır bırlerıyle kavga etmezler kuzen :=)

Re: YENİ KÜMESE , YENİ BAKIŞ AÇISI VE HIJYEN DE İSTER.

[email protected]' Alıntı:
YENİ KÜMESE ,

EMAYE TENCERE İLE SU , PLASTIK ÜSTÜ AÇIK KAP İLE YEM OLMAZSA ....

ESKİ KÜMESE GÖRE DAHA İYİ OLMASINI DİLERİM..
Abicim o fotoğraf zaten eski kümesime ait şuan güzel ve hijyenik suluk ve yemlik kullanıyorum (:

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Evet güzel geniş bir kümesin olmuş güle güle kullan.
Ama bütün arkadaşlarında söylediği gibi,Kuşların birbirini rahatsız edemeyeceği her folluğun birbirinden bağımsız uzak olduğu ve daha ferah geniş folluklar yapmalısın bence de.
Teşekkürler Ömer abicim. Şuan bir tane kendim artan tahta parçalarıyla bir tane folluk yaptım ileride biraz daha geliştirip iyi görünümlü folluklar yapacağım.
Saygılar...

Ekli dosyalar

• 2012-12-31-1045.webp
    2012-12-31-1045.webp
    455 KB · Görüntüleme: 1,058
  • 2012-12-31-1048.webp
    2012-12-31-1048.webp
    502.8 KB · Görüntüleme: 1,080
Sayın üstadlarım;
Tavsiyelerinize uyarak birbirinden bağımsız folluklar yapmaya karar verdim fakat eski follukları şuan bozamam biraz kalmaları gerekiyor :hayir: Limon kasalarından yapacağım yere koyacağım en kısa zamanda fotoğrafları atmaya çalışırım :heyo:
Tavsiyeleriniz için TEŞEKKÜRLER

Bide bunlara bakın lütfen
Sizin tavsiyelerinize uyarak 3 tane folluk hazırladım.

İşte Kümesimden farklı bir kare

Ekli dosyalar

• folluk1.webp
    folluk1.webp
    317 KB · Görüntüleme: 1,027
  • folluk2.webp
    folluk2.webp
    274.2 KB · Görüntüleme: 1,036
  • folluk3.webp
    folluk3.webp
    253.8 KB · Görüntüleme: 979
  • kümes.webp
    kümes.webp
    633.3 KB · Görüntüleme: 1,077
  • kuşlar.webp
    kuşlar.webp
    598.6 KB · Görüntüleme: 998
Yorumlarınızı bekliyorum...

ali kardeş kümesin 10 numara yalnız bunu ortadan ikiye bölüp iki kapı yapsan daha iyi olurdu . çünkü damızlık kuşlarını bi kümese koyardın diğerlerini bi kümese . şimdi uçurcaklarınla acemiler falan aynı anda kalkıcak ama gerek yok diyorsan sen bilirsin..

Böyle daha güzel olmus hemende hediye ettığım kuşu profıl resımı yapmısın hayırlı olsun.....

pasovski' Alıntı:
ali kardeş kümesin 10 numara yalnız bunu ortadan ikiye bölüp iki kapı yapsan daha iyi olurdu . çünkü damızlık kuşlarını bi kümese koyardın diğerlerini bi kümese . şimdi uçurcaklarınla acemiler falan aynı anda kalkıcak ama gerek yok diyorsan sen bilirsin..
Tavsiyen için çok teşekkür ederim ama benim için bi zararı yok hepsi bir arada duruyorlar.

Eyvalllah kuzen sağolasın :)

Herşeyden önce en önemlisi sağlık tabiki, sağlıklı ve verimli bir dönem diliyorum. Saygılarımla

Folluklar limon kasasından olsa daha güzel olur yanlarada bi kaçtane tünek koyarsanız çok daha iyi olabilir.

zamanla herşey daha güzel olur fikirlerin değişir daha güzelleştirirsin herşey insanın elinde suan için bile bir emek var eline sağlık Bol yavrular günlerin olsun kardeşim.

Geri