hakan23_06
Üye
- Ad Soyad
- mehmet türk
- Meslek
- esnaf
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan abi emeğine sağlık güzel olmuş kümes.ben de suluk konusuna katılıyorum kadar büyük olmasının bi anlamı yok.kuş sayın az sonuçta.bi de bence suluklardan birini yemlik olarak kullan daha temiz olur.sabah ve akşam dışarı çıkarırsan yeterli olur kuşlar için.sularını içer yemlerini yerler.güle güle besle allah agzının tadını bozmasınhakan23_06' Alıntı:ilk önce sana teşekkür ederim parkir çok sağol elimden gelen bir şeyleri yapmaya çalışıyorum.evet geçen sene komşular yüzündem bırakmak zorunda kaldım komşunun çocukları korkuyor diye ama.bu sene onlar taşınınca bir kümes daha yaptırarak tekrar başladım tam bir ay oldu şimdilik şikayet yok inşlh da olmaz kuşalrımı çok seviyorum
filo sana da teşekkür ederim araplarım çift kendi aralarında ve yumurtaları var o kümesteki yumurtalar arap kuşlarıma aittir.söylediğin erkeğin dişisi 6. resimde yanyanalar aldığımda çiftlerdi bnde bozmadım yakında yumurtları olur zaten 1 hafta oldu alalı gerçi ama erkek dişinin üsüne çıkıyor öpüşüyorlar flan.kuşlarımı çok seviyorum ne yapayım.