Yeni Kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İbrahim09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

İbrahim09

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İBRAHİM KARAMANLIOĞLU
Meslek
ÖĞRETMEN
İlgi Alanı
Seçiniz
Abiler ben konumu actım admınler kapattı ama benım sorunumu cozen olmadı, bizim apartmanın üstü kapalı ama daha farklı yanları açık, 2m yukseklıgı var ve fotoları asagıdakı gibi nasıl sizce burda guvercın besleyebılır mıyım, kelebek beslemeyi dusunuyorum.

iste fotolar

Ekli dosyalar

• IMG0327A.webp
    IMG0327A.webp
    240.4 KB · Görüntüleme: 2,934
  • IMG0326A.webp
    IMG0326A.webp
    234.6 KB · Görüntüleme: 2,949
Bu çatıda güvercin bakılır mı abiler bakar mısınız? bilgilendirebilir misiniz beni

Ekli dosyalar

• IMG0325A.webp
    IMG0325A.webp
    204.5 KB · Görüntüleme: 2,961
  • IMG0324A.webp
    IMG0324A.webp
    231.7 KB · Görüntüleme: 2,885
güvercin kumesimi 2. resimdeki duvara sabitliycem ve ayrıca yasadıgım il aydın sıcak oldugundan onunu tel yapıcam sadece doguya bakıcak, olur mu sizce?

Merhaba.
Gayette güzel olur. Kuşlar duvara kalkar iner.
Uçanlarda onları görerek inerler. Çatıya da konarlar.
Gayet güzel beslenir.
Eğer kışında yavru almak istersen ve bacalar kullanılıyorsa
bacaların duvarını kümes içinde bırak kışın sıcak olur.
Hayırla beslemeni bol yavru almanı dilerim.
Vakit geçirme bir an önce başla.

İstanbuldan Neco.

Olur Tabi Neden Olmasın Adamlar Balkonda Yetiştiriyor Sen Ordamı Yetişriemiyeceksin...Fıstık Gibi Yer Kümesinin Yapımını Bitirince Koyarsın İnşallah Resimleri.. Süs Güvercini Yetiştirmek istiyorsan Ö.M aT Bana. :tamam:

Bahsettiğiniz çatı burası ise bura da çok tatlı kuş bakılır kümesinizi kurabilirs,niz önunude telyapmanı daha iyi olur selamlarŞEREF

ibrahim09' Alıntı:
Abiler ben konumu actım admınler kapattı ama benım sorunumu cozen olmadı, bizim apartmanın üstü kapalı ama daha farklı yanları açık, 2m yukseklıgı var ve fotoları asagıdakı gibi nasıl sizce burda guvercın besleyebılır mıyım, kelebek beslemeyi dusunuyorum.
selamunaleykum
ozelden mesaj atmisin cevap veremedim cunku konuyu tam anlamamistim resimleri gorunce daha ii oldu resimden gorundugu kadari ile guzel bir yer guzel olur ailenin onayi ve yardimi olursa cok guzel olur
saygilarla ferhat

arkadasım ideal bii kües hem ucur hem üret hemde yabancı kus tut güselllll

cok saolun su anda cok sevincliyim, cok tesekkür ederim peki hangi kuşla başlamamı önerirsiniz?

Bulunduğunuz yöredeki genel olarak kabul gören ırklarda başlayın , birkaç çift edinin ilerde kuş beslemeyi öğrenince hem kuş ırkları konusundaki tercihlerinz netleşir , hemde kaliteyi artırır iyi kuşlar beslemeye çalışırsınız . Şimdilik öğrenin , kuş alırken sağlıklı olanlarını almaya çalışın .. selamlarŞEREF

bulundugum yörede karışık besliyorlar, peki neden bulundugum yöredeki kuşlarla baslamk zorundayım bi bilginiz var mı?

abiler bisey sorcam bi tane daha. resimlerle terası gosterdım, ordakı bacadan cıkan dumandan güvercinlerim etkilenir mi be?

Sen hevesii devam ettir beslemeye başla zaten ufak bi bölgesini açarsın yani eminim, İnşallah istediğin gibi olur herşey :) saygılar

Geri