Yeni Kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SnN16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

SnN16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sinan...
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkese selamlar bu yeni kümesim.Hatalarım varsa ve biliyorumki var söyleyin.Folluklar yok resimde ama şimdi koydum.Küçük olduğunu biliyorum ama elimden bu kadarı geldi.Zaten Çok fazla kuş beslemiyorum.Tek kuruş harcamadım bu kümes için ve tek başıma yaptım benim için değeri büyük.... :heyo:

.

Ekli dosyalar

• DSC01004.webp
    DSC01004.webp
    2.9 MB · Görüntüleme: 1,931
.

Ekli dosyalar

• DSC01005.webp
    DSC01005.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,866
.

Ekli dosyalar

• DSC01006.webp
    DSC01006.webp
    2.5 MB · Görüntüleme: 1,923
  • DSC01007.webp
    DSC01007.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,916
.

Ekli dosyalar

• DSC01009.webp
    DSC01009.webp
    2.7 MB · Görüntüleme: 1,910
Kümesin alt tarafında açıklıklar olduğunu biliyorum en kısa zamanda çimento dökeceğim.

sinan herşeyi biliyosun vallahi ne diceksem ağzıma tıkadın yazılarınla :).eksiklerini sen biliyosun dostum onları tamamlarsan gayet güzel olacaktır.

Güzel kümes olmuş kardeşim, Dikkatimi çeken folluk olarak kullandığın tenekelerin yarısı boşta duruyor onları sağlama al düşer felan kuşlar ve varsa yumurta zarar görebilir.
güle güle besle saygılar.

Çok teşekkürler yorumlarınız için dediklerinizi uygulayacağım.

Eline sağlık, eldeki imkanlarla güzel olmuş. Eğer çalınma gibi bir risk yoksa kümesin olduğu yerde sorun yok :)

Hayır çalınma ihtimali yok çünkü köyde besliyorum kümesin hemen yanındada köpeğim var.Yorumun ve ilgin içinde çok teşekkür ediyorum abi ... :)

Maşallah güvercinlerimiz için kümes yapmak insanı çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor..Güzel olmuş kümes.ancak arkadaşlarnda dediği gibi tenekeler sağlam olmamış içerde kuşlar tepişirken düşebilir.

elıne saglık bende arkası 2.ye 3 tugla harcsız onunede 1.5a 3 salmalık yaptım resımlerı koymak ıstıyorum alısacagım daha foruma:):) calınma rıskı yoksa guzel yeterlı bende 5 cıft rahat rahat

Geri