YENİ KÜMESİM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
ARKADAŞ YENİ KÜMESİM HAKKINDA SİZDEN TAVSİYE ALMAK İSTİYORUM 5 KAT TERASA KURDUGUM Bİ KÜMES KENDİ ELLERİMLE YAPTIM LİMON KASALARI 50 CM CİVARI YÜKSELTTİM YERDEN SİZCE İDEALMİ VE 2 Cİ RESİMDE GÖRDÜGÜNÜZ VOİLE YAZILI YERİDE ÇİFTLEŞTİRMEKTE DÜŞÜNÜYORUM ÖNÜNÜ TELLE KAPATICAM.. VE SİZDEN TAVSİYELER BEKLİYORUM EMİNİM EKSİGİ ÇOKTUR..

oncelıkle hele o lımon kasalarını yuzlerı yukarı bakıcak sekılde koy onlerınden bı cıtada kırkı kuslar gırıp cıkabılsın!

bayagı büyük bir kümes limon iyi yavrular alman dilegiyle.
limon kasaları biraz yüksek yavrular düşebilir önlerine bişey çakmalısın.

sanırım limon kasalarınıda sabitlememişsin onlarıda sabitle kardeşim birde yerin çok dar degil gibi bence bütün limon kasalarını ust ustte koyup 3 kat yapmak yerine onları biraz dagıt istersen

YAvruların düşmesi zor önlerinde set var ztn...Daha sabitlememiştim o resimde sadece ortamı göstermek istedim dagıttım kasaları daha güzel şimdi.Yalnız şu limon kasalarının yukarı bakma işini anlamadım??Bu şekilde olmazmıı??Nasıl yapmalıyım üsü kapatıp yan taraflarmı açık olsun

demek ıstedıgım lımon kasasını yan koymussun ya onu dık koy acık tarafı yukarı baksın kasalarıo ole dız ust uste yanlarından bı cıtada kırkı kuslar rahat gırıp cıkabılsın yavrularda yere dusmez hem genıs alan kalır yumurtaya yatmak ıcın

teşşekkürler şuan dediginiz gibi yaptımm daha ferah oldu şuan yavruyla işim olmadıgı için önlerini komple söktüm ilerde 1 er çıta çakarımm sizden bi öneri istyorum kümesi komple temizlik için hangi ilacı kullanmalayım.Limon kasalarınıda temizlemem gerekli?
yorumlarınız için teşekkrler.Yardımlaşmak güzeldir.:)

ben raid marka sınmek ılacının kokusuz olanını kullanıyorum oncelıkle temızlık yapıcagım zaman kusların hepsını sabah erkekn den cıkarım agız bagız doyuruyorum banyo yaptırım ucuruyorum ( sırf damda saatlerce yatmaları ıcın) sora follukları cıkarıp kumesde dahıl olmak uzre spatula ıle kazıyorum bokları vs. leri daha sora eskı duzen tekrar herseyı yerlestırıp bolca raid kokusuz sıkıyorum kumesı o sekılde bır saat kapalı tutuyorum sora acıyorum 4-5 saat acık kalıyor kapı sora misss tertemız oluyor ne sınek ne bıt nede bısey .

aslında çok pahalı ilaçların ynaında güvercin bakımı için akıllı ve ekonomik çözümlerde yetiyorr...Bazıları güvercin beslemek lüksdür diyor bence hiç öle degil güvercinle ilgilenmiyen insanlar için lüksdür bence herşey hazır olsun isteyenler için..TEşekkürler önerilerin içinn...

JeanLoup' Alıntı:
aslında çok pahalı ilaçların ynaında güvercin bakımı için akıllı ve ekonomik çözümlerde yetiyorr...Bazıları güvercin beslemek lüksdür diyor bence hiç öle degil güvercinle ilgilenmiyen insanlar için lüksdür bence herşey hazır olsun isteyenler için..TEşekkürler önerilerin içinn...

Çok Haklısın Guzel KArdeşim İyi Günlerde Beslemen Dile ile

Geri