yeni kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat5409
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

murat5409

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savaşkol
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Sa arkadşlar yeni bi kumes yaptim yetişkin olan kuslarimi 3 senedir bakiyorum cok memnunum kümesim. Soldakinin ölçuleri 1,10 ,1,00 h1,55. Sagdaki ise karantina kümesim kücuk 70 cm 50 cm h60

Ekli dosyalar

• CAM00007.webp
    CAM00007.webp
    868.8 KB · Görüntüleme: 1,219
  • CAM00009.webp
    CAM00009.webp
    623.1 KB · Görüntüleme: 1,313
kümes cok ufak havalandırma yok gibi nerdeyse ufacık delikler biraz büyütüp havalandırmasının yapılması şart ve günü gününe temizlik yapılmalı orada tabi 2 çift kuşda geçilmez sanırsam yavru almak icin ideal olabilir...

:)
kardeşim kuşlar şu anda eski kümesinde saten ama o kümes havalandırma olarak başka bir şeyler düşünüyorum ama ginede saol yarın havalandırma için ince tel ile kafesin kapısını deleceğim mesaj içn teşekür ederim :)

yuva güneş almayıo bence olmamış .

Canım kardeşim sitemiz de yenisin herhalde yazışma uslubunu biraz daha nazik olarak yapmanı rica ediyorum sana yazan baban yaşında bende deden yaşın dayım hem yorum istiyorsunuz tamam arkadaşım diyorsun o arkadaşım senin yaşından fazla kümes yapmış bir arkadaşım üstelik demirci ve demir doğrama ustası kümesinin ön sol tarafını bir ince tel çakarak açabilir ve havalanmayı sağlayabilirsin selamlar.

Kümesde bu şekilde yeterli havalandırma sağlanamaz. Muhakkak daha büyük havalandırma olmalı. Ayrıca yağış için çatı yapmalısınız.

Geri