:][ YENİ KÜMESİMDEN GÖRÜNTÜLER ][:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
15np35y.jpg

330dxmg.jpg

2zeguf5.jpg

258rw2w.jpg

5d6l2c.jpg

9jeo46.jpg

5ckn5e.jpg

Babam ile birlikte 3 günde yaptığımız kümesimi sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum.

guzel olmus.umarim hersey istedigin gibi olur kardesim.

Çok saol abi şimdilik herşey yolunda önceki kümesim küçüktü kuşlarımı zor katıyordum bu kümeste umarım herşey kolay olacak Saygılar..

Kardeşim ellerinize sağlık. Naçizane fikirlerim çatısına direk tente yapmışsınız buda güneşin direk güvercinlere geçmesi demek, sıkıntı olabilir. Böyle kümeslerde güvercinlerin deli baş hastalığına tutulduğunu çok duyuyoruz.

EfeTorunu' Alıntı:
Kardeşim ellerinize sağlık. Naçizane fikirlerim çatısına direk tente yapmışsınız buda güneşin direk güvercinlere geçmesi demek, sıkıntı olabilir. Böyle kümeslerde güvercinlerin deli baş hastalığına tutulduğunu çok duyuyoruz.

Çok saol abi onuda düşündük kümesi yaptığımızda içi pek sıcak değildi çünkü kümes havadar, biz yinede güneşten korumak için beyaz boya ile dışını boyayıcaz yanları dahil,saol yorumun için :tamam:

Öncelikle kümesin hayırlı olsun; Kümes biraz daha yazlık bi salma tarzında olmuş sanki, taban ızgaralığı ve follukları unutma;İ kışın bi çaresini bulmalısın, herşey istediğiniz gibi olur umarım

Muharrem Şahin' Alıntı:
Öncelikle kümesin hayırlı olsun; Kümes biraz daha yazlık bi salma tarzında olmuş sanki, taban ızgaralığı ve follukları unutma;İ kışın bi çaresini bulmalısın, herşey istediğiniz gibi olur umarım

Saol abi teşekkürler kışın önünü naylon katapmayı düşünüyorum lamarina kanallarından hava giriyor zaten havalandırma sorunu da olmaz saygılar...

Derli toplu bir iş yapılmış güzel gözüküyor . Bunun yanında kümesin metal malzeme ile imal edilmiş olması , metalin ışıyı çok tutmasına bağlı kümeste yükek ısı farklılıkları gece ve gündüz ısıı fatklılıklarının yaşanma ihtimalini aklıma getiriyoor .
Önüne konulan geniş lelli bölümün bu olası bu ısı fatklılıklarını göderme ihtimali var , kümesin yönü rüz gar alma açısıda başka bir etmen .. Gün içinde sıcak saatlerde kümesinizi kontol edin aşırı ısınma varmı bir bakın .
Kuşlarnızın sıhati ve emeğinizin dahaverimli olarak size geri dönüşü için bu konya dikkat etmenizi öneririm . selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Derli toplu bir iş yapılmış güzel gözüküyor . Bunun yanında kümesin metal malzeme ile imal edilmiş olması , metalin ışıyı çok tutmasına bağlı kümeste yükek ısı farklılıkları gece ve gündüz ısıı fatklılıklarının yaşanma ihtimalini aklıma getiriyoor .
Önüne konulan geniş lelli bölümün bu olası bu ısı fatklılıklarını göderme ihtimali var , kümesin yönü rüz gar alma açısıda başka bir etmen .. Gün içinde sıcak saatlerde kümesinizi kontol edin aşırı ısınma varmı bir bakın .
Kuşlarnızın sıhati ve emeğinizin dahaverimli olarak size geri dönüşü için bu konya dikkat etmenizi öneririm . selamlarŞEREF

Saol abi teşekkürler o konu kontrol altında :tamam:

Kümesin hayırlı olsun İzmir'de kasım- aralık aylarına kadar kuşların bu kümeste rahat eder diye düşünüyorum, sonrası için bi çaresine bakarsın umarım..
İzmir'in ağustos sıcaklarını bildiğim için söylemek istedim imkanın varsa kapının tam karşısına yani arka yüzüne de bir pencere açman..
Hayırlı, uğurlu olsun..

merhaba kardeş kümesin hayırlı olsun.beyaz postalardan biraz bahsedermisn kaç km kadar saldın filomu uçuyorlar yoksa turamı çıkıyorlar... ben de izmirden beyaz posta aldım...bazılarının ağzı siyah gözler kırmızı
bazıları ağzı beyaz gözler siyah bunun hangisi makbul... tesekür ederim ...

Geri