yeni kümesler yapana kadar burda talıklacaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yücel atay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yücel atay
Meslek
sağlık memuru
İlgi Alanı
Kuşlar
siteye yeni üye oldum herkeze keyifli paylaşımlar.... 5- 6 yıldır küllenen güvercin aşkımız yer problemimizi çözmemiz ile yeniden başladı kendim kelebek hastasıyım ama
güvercin beslemeye başlayacağımı duyan arkadaşlar bir kaç hediye kuş getrdi ortaya karışık bir tablo çıktı

Aramıza hoşgeldin kuşlara Maşallah diyerek başlayım ama kümesin bana kalabalık geldi kuş sayısına göre. (:

yorumunuz için teşekkürler yeni kümesler yapana kadar burda idare edecegiz kümesin en biraz dar kümesin yükseklik 1,80 cm falan ırkları ayırmam lazım hepsi bi arada olmuyor :D

Maşallah herşey dilediğin gibi gönlünce olsun. Değişik ırklar beslemek ileride sorun yaratabilir. Hem uçum hemde yavruların eş alması vs bence bi strateji belirleyip belli ırklar ile ilerlemek daha mantıklı. Tekrar tekrar hayırlı olsun darısı başıma ;)

kıvanç bey bende sizin gibi düşünüyorum onada bi çare bulacağım inşallah yorumunuz için çok teşekkürler

Rica ederim Yücel Bey inşallah emeğinizin karşılığını kısa sürede alırsınız. Darısı başıma :)

arkadaşların onlardan daha güzel kelebekler besleyeceğini anladıklarından sana kelebek harici her şey getirmişler :))

aynen aslında bir çift kırmızı kuyruk kelebek vardı ama saolsun postalar aldı götrdü geri gelemedi kuşlar o yüzden ırkları ayırmam şart ... :(

slm hoş geldin..bu sağlık memurlarının da hepsindemi kuş merakı olur bu nedir birader. okulda kuş palazımı oldunuz nedir... 3 tane sağlıkçı bi tane il sağlık müdürü tanıyorum alayı kuşçu yahu bu nasıl iştir böyle.en azılısıda sanıyorum atilla olucak atillayı (şentürk) tanıyomusun antalyadan.devrem dersen şimdi tam olur..onada şaşırmam...

yok atilla şentürkü tanımıyorum ama tanıdığım çok kuşçu sağlıkçı var bizim bi doktor var mesela ondada bizdeki tutkudan var :D ama bakamıyo çok kuruluyo adam anlattıkça :D

ya yazık adamcağıza.bu kuş işi hakkaten kronik bi hastalık...çevir kazı yanmasın.adamın yanında kuş muabbeti yapıpta ara gaz veriyosan kesin adamcağızın bi yeri şişecek senin yüzünden.madem iştahlandırıyosun adamı ver 1 çiftte tedavi maksatlı baksın bari....terapi niyetine tedavi olur en azından onlarla ufak ufak meşgul olsa yeter ona atar stresini..öyle fazla zahmeti uğraşı olmaz.balkona1 çift koysa gene yeter.hocama bendende selam söyle..bi arkadaş senin hastalığa bi reçete yazdı de bakalım ne diyicek.reçeteme güvensin sabah erken aç karnına akşam yatmadan öncede tok karnına bi ufak meşgul olsa kendide kuş gibi olur hafifler.

benim kuşları da beğenmiyo bizim doktor dönek diyo bana iştahlı iştahlı anlatıyo eskileri :D

Geri